4. maj. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Jacob Riising gik amok til Zulu Awards: Snydt for sejren

Anna Lin og Jacob Riising
Anna Lin og Jacob Riising
Foto: Hanne Juul
Jacob Riising var langt fra tilfreds med, at han og kollegaen Anna Lin ikke var blandt de nominerede i kategorien "Årets par" ved "Zulu Awards".

I sidste uge blev årets ”Zulu Awards” afholdt, og som altid blev der på aftenen uddelt priser i en række forskellige kategorier.

Blandt andet skulle ”Årets par” kåres, og de nominerede bestod af Helle Thorning-Schmidt & rapperen Tessa, Mette Frederiksen & Søren Brostrøm, Thomas Blachman & Martin Jensen, Maria Fantino & Christian Bonde samt Hav & Kamal.

Utilfreds Jacob Riising

Men det var ikke alle i salen, der var tilfredse med de fem nominerede par. Slet ikke Jacob Riising, der mente, at han og kollegaen Anna Lin, som man tidligere på året kunne opleve som MGP-værter, var blevet snydt for en nominering.

- Hvorfor fanden er jeg ikke nomineret?!, råbte Jacob Riising og stillede sig op på stolen, hvor han, meget belejligt, kunne nå den mikrofon, der hang ned fra loftet.

Herefter tog han armene frem og formede en firkant, hvorefter Andreas og Sebastian Jessen, som skulle overrække prisen, spurgte, hvad det betød.

Som i fodboldens verden ville Jacob Riising have en VAR-afgørelse for at finde ud af, om det virkelig kunne passe, at han og Anna Lin ikke var blandt de nominerede par.

https://imgix.billedbladet.dk/_dsc2550_1.jpg
Jacob Riising stillede sig op på sin stol for at udtrykke sin utilfredshed.
Foto: Per Arnesen/TV 2

Herefter stillede Sebastian Jessen sig hen foran en skærm for at tjekke, om afgørelsen var god nok. Og her viste det sig, at Jacob Riising og værtskollegaen Anna Lin ikke var eksklusive nok. Desværre for Jacob Riising viste VAR-afgørelsen, at han gennem sine mange år i tv-branchen har haft for mange værtskollegaer til, at hans samarbejde med Anna Linn skilte sig nok ud.

Herefter stormede de begge ud af salen, hvor de blev mødt af selveste Flemming Toft, som sad klar til at få hurtig reaktion fra de to bortdømte tv-værter.

Man kan se hele det morsomme indslag i ”Zulu Awards”, som genudsendes på TV 2 fredag aften eller på TV 2 Play.

https://imgix.billedbladet.dk/_dsc2554_1.jpg
Jacob Riising og Anne Lin var ikke tilfredse med afgørelsen og stormede ud.
Foto: Per Arnesen/TV 2

Se flere billeder af de kendte gæster ved årets "Zulu Awards" i galleriet herunder.

GALLERI: Se gæsterne på den røde løber til Zulu Awards 2021

Læs mere om: