Søndag, 2. maj 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Piet fra De sjældne danskere overrasker: Er blevet tv-vært

Piet Kyndesgaard
Piet Kyndesgaard
Foto: Per Arnesen/TV 2
Mange kender Piet Kyndesgaard fra "De sjældne danskere", og søndag aften er den seje gut tilbage på tv i en helt ny rolle.

Det er kun få uger siden, at man kunne se Piet Kyndesgaard i TV 2-programmet ”De sjældne danskere”, og nu er den seje gut tilbage på tv.

Piet har nemlig fået et ganske særligt job til dette års ”Zulu Awards”.

Piet: Jeg er lidt nervøs

Programmet blev optaget torsdag aften, og inden showet begyndte, havde Piet æren af at være medvært til dette års ”rød løber”-show. Det var han i selskab med skuespiller Sus Wilkins og tv-vært Victor Lander.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg vil gerne indrømme, at jeg er lidt nervøs. Det skal jeg ikke lægge skjul på, fortalte Piet, der om en uge fylder 14 år.

Han er efterhånden erfaren i at være foran kameraet, men det var en helt ny rolle for ham pludselig at være den, der interviewede folk. Men han glædede sig til udfordringen.

- Jeg glæder mig især til at møde Melvin. Han har jo haft en hjernetumor, og han er heldigvis på benene igen, så ham glæder jeg mig til at møde og høre, hvordan han har det, fortalte Piet, inden showet for alvor gik i gang.

Man kan se mere til den sjældne dansker søndag aften i ”Zulu Awards 2021 – rød løber” fra klokken 20.25. Og så har Piet også fået en lille rolle under selve showet, som sendes fra klokken 21.00.

Victor Lander, Piet Kndesgaard og Sus Wilkins
Foto: Per Arnesen/TV 2

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden