22. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Genialt grineflip: Sådan har du aldrig set Stine Bjerre før

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen
Foto: Hanne Juul
TV 2 Sportens profil Stine Bjerre Mortensen gør, hvad hun kan for at holde humøret højt midt i en trist coronatid. Her kan du nyde et herligt grineflip og måske selv få masseret lattermusklerne en smule.

Stine Bjerre Mortensen har i den triste tid med coronakrise fast base i sit og Casper U. Mortensens hjem i Barcelona i Spanien.

Her forsøger parret så godt som muligt at holde humøret højt, selvom de ikke må gå meget udenfor døren på grund af corona-udfordringerne.

Stine Bjerre på jagt

Og det går efter omstændighederne fint i lejligheden i Barcelona, hvor Stine fik grineflip, da hun i køkkenet var på jagt efter en rulle chokoladekiks.

Det blev en ret sjov oplevelse for såvel Stine som for hendes private håndboldhelt Casper U. Mortensen, og det er der kommet en underholdende film ud af, som vi efter aftale med Stine Bjerre Mortensen har fået lov til at bringe som en del af denme artikel.

Se det lille komiske mesterværk her:

Chokoladekiks-mysteriet

Underholdningsværdien er i top af flere forskellige årsager, men blandt andet fordi Stine i mobiltelefon-videoen bliver sur på sin mand, som hun tror har smidt chokoladekiksene væk.

Det viser sig dog, at det slet ikke er håndboldhelten Casper U., som er chokoladekiks-skurken.

Grine-garanti

Der er noget nær grine-garanti for enhver, der kigger med på Stines hjemmevideo, som hun har givet et lille twist med et supersjovt forvandlingsfilter på mobilen.

Grineflip i EM-studiet

Det er i øvrigt ikke første gang Stine Bjerre har fået grineflip.

Det skete også i håndboldens EM-studie på TV2 i 2014.

Stine kæmpede sig hulkende af grin gennem programmet, som hun med god hjælp fra søde kolleger gjorde til en oplevelse af de ekstraordinært herlige.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb17-forsider.jpg

Læs mere om: