22. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sådan er Nikolai og Felix blevet et hit i hele verden

Prins Nikolai og prins Felix
Prins Nikolai og prins Felix
Foto: Hanne Juul
Danmark har et kongehus, der appellerer til folk i alle aldre, og de to brødre prins Nikolai og prins Felix er især et hit blandt de unge.

De er et par flotte fyre, og det er for længst blevet bemærket ude i den store verden og i særdeleshed på den globale, digitale scene.

Prins Nikolai og prins Felix får bare flere og flere fans, og blandt mange har de to flotte royale brødre nærmest fået status som popstjerner.

Vilde med prins Nikolai og prins Felix

Det kan man blandt andet se, hvis man kigger nærmere på den populære mobilapplikation TikTok, hvor især unge piger fra hele verden giver deres begejstring over Nikolai og Felix til kende.

Det er helt tydeligt, at teenagere fra USA, England, Tyskland, New Zealand og selvfølgelig også Danmark samt flere andre lande har taget de royale brødre til sig og synes, at Nikolai, 20 år, og Felix, på 17 år, er et par både flotte og hotte herrer.

Over 500 millioner brugere på verdensplan

Men hvad er det hersens TikTok egentlig for noget?

Tja man skal nok have et barn eller to i husstanden for som voksen at have fået øjnene op for det særlige digitale medie, som er en gratis og populær mobilapplikation med over 500 millioner brugere på verdensplan. 

Danser og mimer

I TikTok kan man lave små videoer, hvor man filmer sig selv, mens man mimer til musik.

Filmen deler man på TikTok, hvor følgere, fans og andre brugere kan kommentere og ”like” den lille video-bid.

Brugerne på mediet er meget kreative, når de som prinsefans til populær musik danser rundt, mens de beundrer portrætter af Nikolai og Felix, som de lægger ind i deres små film af 15-30 sekunders varighed.

Filmene med Nikolai og Felix-fans har meget, meget høje seertal, og det viser med al tydelighed, at de royale danskere er ekstraordinært populære.

Går i skole derhjemme

Prins Nikolai og prins Felix har sandsynligvis hørt om TikTok-fansene, men de har nok mere travlt med meget andet i denne tid med coronakrise.

Begge brødre må i øjeblikket følge fjernundervisning på deres respektive skoler.

Nikolai går på Copenhagen Business College, mens Felix går i 2.g på Gammel Hellerup Gymnasium.

Meget mere i BILLED-BLADET

I det nye BILLED-BLADET nummer 17, som har fuld fokus på alt om dronning Margrethes 80-års fødselsdag, kan du se helt nye billeder af prins Nikolai, der har fået gang i en international karriere som model.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb16.jpg

Læs mere om: