29. mar. 2020
Af af Ulrik Ulriksen

Prins Nikolai og prins Felix kan ikke være sammen med Joachim

Prins Nikolai og prins Joachim
Prins Nikolai og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
Prins Joachim har efter at være kommet hjem til Danmark ikke haft mulighed for at være sammen med sine store sønner Nikolai og Felix.

Prins Joachim kom fra Frankrig til Danmark for en lille uges tid siden sammen med prinsesse Marie og deres to børn Henrik, 10 år, og Athena, 8 år.

Joachim i hjemmeisolation

Joachim har dog endnu ikke på grund af coronakrisen og hjemmeisolation haft mulighed for at være sammen med sine to ældste sønner prins Nikolai, 20 år, og prins Felix på 17 år.

Det har udelukkende været muligt for far og store sønner at kommunikere digitalt – for eksempel ved hjælp af FaceTime.

Hastede hjem til København

Joachim og Marie samt deres to børn har boet i Paris siden sommeren 2019, men hastede forleden hjem til København midt i coronakrisen, fordi prins Henrik, 10 år, skulle til undersøgelse på Rigshospitalet.

Henrik blev blandt andet testet negativ for coronavirus på Rigshospitalet.

Nu er Joachim, Marie og børnene Henrik og Athena i hjemmeisolation i Christian VIII’s Palæ på Amalienborg.

Nikolai og Felix er hjemme

Også prins Nikolai, som studerer på Copenhagen Business School, og prins Felix, som går i 2. g på Gammel Hellerup Gymnasium skal for det meste opholde sig hjemme i denne tid, så de i hverdagene kan følge undervisningen online.

Prins Felix skal i hverdagene for eksempel sidde klar ved computeren fra klokken 8.10 hver morgen for at modtage fjernundervisning fra sine lærere på Gammel Hellerup Gymnasium

Joachim modtager fjernundervisning

Også prins Henrik og prinsesse Athena modtager fjernundervisning fra deres franske skole i Paris, mens prins Joachim hjemme fra palæet på Amalienborg online følger undervisning fra sin militærskole Ecóle Militaire i Paris.

Køb abonnement på BILLED-BLADET
Køb abonnement på BILLED-BLADET

Læs mere om: