15. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre er ved at finde topformen: Jeg bliver sgu så glad!

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen
Foto: Martin Høien
TV 2-profilen Stine Bjerre Mortensen er i disse dage i Barcelona i Spanien, hvor hun sammen med sin mand Casper U. Mortensen glæder sig over de små ting.

Stine Bjerre Mortensen fra TV 2 Sporten befinder sig i denne tid i Spanien i storbyen Barcelona, hvor hun bor sammen med sin mand håndboldspilleren Casper U. Mortensen, der spiller for storklubben FC Barcelona.

Stine Bjerre er glad

Stine og Casper har den seneste tid haft mulighed for at bevæge sig mere udenfor i det fine vejr end længe i Barcelona, hvor der har været udgangsforbud i syv uger på grund af coronakrisen.

Nu er der åbnet lidt op for noget, der kan minde om en normal hverdag, og det gør Stine Bjerre glad, hvilket hun giver udtryk for på de sociale medier.

- Jeg bliver sgu så glad over de små ting i øjeblikket, lyder det blandt andet fra Stine, der forleden var ude på en lang gåtur om aftenen.

Dejligt med frisørtid

Desuden glæder Stine Bjerre sig over en tiltrængt frisørtid og en morgentur på cykel til l stranden sammen med sin mand Casper U. Mortensen.

De oplevelser og friheden til at leve sådan nogenlunde normalt igen giver Stine energi, hvilket hun er taknemmelig for.

Må motionere morgen og aften

I Barcelona må man i denne tid gå udenfor for at motionere mellem kl. 6-10 og 20-23, og det har Stine og Casper udnyttet.

Forleden var de tidligt afsted for at undgå for mange mennesker, og Barcelona-stranden var smuk i morgensolen, hvilket har hjulpet Stine godt på vej mod topformen bådehumørmæssigt og fysisk.

BILLED-BLADET nr. 20
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: