11. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre og Casper U. har nok at lave i Barcelona-boligen

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen
Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen
Foto: Aller Foto
TV2-profilen Stine Bjerre Mortensen og håndboldspilleren Casper U. Mortensen arbejder sig gennem coronakrisen hjemme i deres bolig i Barcelona. De har begge en del at tage sig til.

For TV2-Sportens profil Stine Bjerre Mortensen og hendes mand håndboldspilleren Casper U. Mortensen er der en del at tage sig til, selvom coronakrisen giver en masse udfordringer.

Stine Bjerre Mortensen i Spanien

Stine og Casper er hjemme i deres bolig i Barecelona i Spanien, hvor Casper til daglig spiller for storklubben FC Barcelona.

Fra deres base i Barcelona får parret det bedste ud af en hverdag, der er præget af alvor og indeliv på grund af faren for coronasmitte.

Kreativt par

Begge har været kreative i de sidste par uger, og Stine har for eksempel været på job hjemmefra

Hun har blandt andet for nylig optaget en videopodcast med håndboldprofiler som Henrik Møllgaard, Michael V. Knudsen og kommentator Bent Nyegaard.

Stine styrede programmet hjemmefra

Den særlige TV2 Play-videopodcast, som Stine styrede fra sit hjemmekontor i Barcelona, drejede sig om den historiske afrunding på den danske håndboldsæson.

Mens Stine passer jobbet som sportsjournalist, skal Casper U : Mortensen holde den fysiske form ved lige, og det gør han med træning i stuen.

Serier og kortspil

Når der ikke er arbejde på programmet, hygger Casper og Stine med serier på tv og med kortspil som for eksempel Uno.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: