27. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Stine Bjerre jubler: Jeg er så stolt

Stine Bjerre Mortensen
Stine Bjerre Mortensen
Foto: Hanne Juul
TV 2-profilen Stine Bjerre Mortensen fik sammen med sin mand Casper U. Mortensen en fantastisk oplevelse i den forløbne weekend.

For TV 2-sportens vært Stine Bjerre Mortensen, 39, var det en følelsesladet oplevelse at følge sin mand Casper U. Mortensen, 31, gøre comeback på håndboldbanen lørdag.

Stine Bjerre hylder Casper

Casper har været gennem en barsk periode efter endnu en alvorlig knæskade, men lørdag var han efter et lille halvt års skadespause endelig tilbage på banen for sin spanske klub FC Barcelona.

Det markerede Stine Bjerre med en smuk hyldest i et opslag på Instagram.

Her nævner Stine, at hendes Casper for fem og en halv måned siden endnu en gang blev sendt til tælling.

Hun hylder ham derefter for at rejse sig efter den alvorlige knæskade og knokle røven ud af bukserne for at komme i kamp for Barcelona igen.

Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen
Casper U. Mortensen og Stine Bjerre Mortensen
Foto: Aller Foto

Er så stolt

Stine Bjerre Mortensen har på nært hold fulgt Caspers hårde arbejde både fysisk og mentalt for at bliver klar til elitesport igen, og hans viljestyrke og evne til at sætte sig et mål og nå det imponerer hende og rammer hende også lige i hjertet.

- Jeg er så stolt og rørt, lyder det blandt andet fra Stine Bjerre om Casper U. Mortensens flotte comeback i FC Barcelonas sejr over Villa de Aranda i lørdags.

Læs mere om: