19. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

TV 2-kolleger i dyb sorg over dødsfald: Vi vil savne dig Chris

Chris Anker Sørensen
Chris Anker Sørensen
Foto: Alex Tran
På TV 2 er alle i dyb sorg efter kollegaen Chris Anker Sørensens død. Også i cykelsporten er alle i chok over den forfærdelige nyhed om Anker Sørensen.

Dansk og international cykelsport blev lørdag aften ramt af en stor sorg, da nyheden om Chris Anker Sørensens død kom frem.

TV 2-kommentatoren og den tidligere professionelle cykelrytter døde efter en trafikulykke i Belgien, hvor han var rejst til for at dække denne uges VM i cykling for TV 2 Sporten.

TV 2 i dyb sorg over Chris Ankers død

TV 2-kollegerne er ligesom mange, mange andre danskere i dyb sorg efter tabet af deres elskede kollega.

Dennis Ritter, Flemming Toft, Bent Nyegaard og Thomas Kristensen er blandt de mange TV-kolleger, der udtrykker sorg og chok over Chris Ankers død.

Dennis Ritter
Dennis Ritter
Foto: Jesper Sunesen

- Jeg er i chok. Alle tanker til familien, skriver Dennis Ritter blandt andet på Twitter.

- Du var en perle. Tak fordi jeg lærte dig at kende. Alle tanker til familien - og til dig, skriver Flemming Toft på Twitter.

- Så trist. Chris Anker, din fantastiske kollega, hvor vil jeg savne dig, lyder de sociale medier fra Thomas Kristensen, og Bent Nyegaard skriver ”Tak fordi jeg nåede at lære dig at kende, Chris Anker. Sikke et menneske du var”.

Alle hylder Chris

Også værterne Heidi Frederikke samt DR-profilen Stéphanie Surrugue hylder Chris Anker Sørensen.

Stephanie Surrugue
Stephanie Surrugue
Foto: Martin Høien

- Et af de sødeste mennesker i dansk cykelsport er død, lyder det på Instagram fra Surrugue, der sender tanker til Chris Ankers familie og til til kollegerne på TV 2.

Dansk Idræts Forbund, DIF, viser også Chris Anker Sørensen respekt.

- Tragisk, ubærlig og fuldstændig forfærdelig nyhed om Chris Anker Sørensen. En stor sportsmand er gået bort Alle vores tanker går til hans efterladte. Æret være hans minde, skriver DIF.

Og den internationale cykel union UCI hylder naturligvis ligeledes Danmarks Chris Anker Sørensen.

- Ord kan ikke beskrive den sorg det er at høre om Chris Anker Sørensens dødsfald. Min dybeste sympati og medfølelse til familier og venner for dette forfærdelige tab, kommer det fra UCI-præsident David Lappartient

Læs mere om: