TV2-profil i ny rolle med Laudrup: Jeg er glad og stolt

Thomas Kristensen

Thomas Kristensen

Foto: Hanne Juul
For Thomas Kristensen bliver der meget travlt i den næste tid. Han har udvidet sit arbejdsområde på TV2.

Den mangeårige TV2-håndboldkommentator Thomas Kristensen har udvidet sit arbejdsområde, og han debuterede med stil som TV2 Sport-fodboldkommentator søndag aften til den spanske ligakamp mellem FC Barcelona og Villareal.

Thomas Kristensen bliver nøglespiller

Fremadrettet skal Kristensen være nøglespiller på kommentatorholdet, som skal dække spansk og italiensk fodbold på TV2 Sport.

Dannede par med Laudrup

Thomas’ debut søndag på TV2 Sport var sammen med fodboldeksperten Andreas Laudrup, og det forløb ganske fornemt med en sikker Kristensen ved roret og med en skarpt analyserende Laudrup på fløjen.

Andreas Laudrup
Foto: Krestine Havemann

Andreas Laudrup

Det er fantastisk

- Det er fantastisk, at TV2 nu satser massivt på fodbolden, og jeg er glad og stolt over at have fået en plads i vores startopstilling, siger kommentatoren, der også tidligere har dækket masser af international topfodbold.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden