30. maj. 2023
Af Luise Marie Bekker

Bachelorette-Julies frustration vokser: Jeg er ikke tiltrukket af en eneste af fyrene

Julie fra "Bachelorette".
Julie fra "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Julie og Mette fra "Bachelorette" sender en af mændene hjem. OBS: Der er spoilers fra dagens afsnit i følgende artikel.

Det er i dagens afsnit tid til at sende endnu en mand hjem fra Mexico i ”Bachelorette”, og valget falder på Frederik, der allerede fra den røde løber på førstedagen ikke gav det bedste indtryk, da han valgte at dukke op i leggings og paryk.

Frederik.
Frederik.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Julie og Mette har taget fem fyre med på madlavningsdate for at se, hvem af dem, der skal siges farvel til.

– Vi vælger Frederik, for jeg har ikke talt med ham, og på den her date kigger han slet ikke på mig eller spørger ind til mig, så det er svært at mærke ham, fortæller Julie.

– Jeg er også klar over på det tidspunkt, at der kommer altså ikke til at opstå noget romantisk imellem Frederik og mig. Og det skulle være ret essentielt, hvis vi skulle have en romantisk relation, siger hun.

Julie: Jeg ville gerne have beholdt ham

Vel hjemme i Danmark har Julie dog fundet ud af, at Frederik er en fin fyr.

– Frederik og jeg har hængt ud med de andre efterfølgende herhjemme, og vi har det møggrineren sammen. Han er lyttende, stille og rolig og nede på jorden, og hvis jeg kunne gøre det anderledes, ville jeg faktisk gerne have beholdt ham derinde i længere tid, siger hun.

Frederik.
Frederik.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

En hård start

På det tidspunkt, vi nu er nået til i ”Bachelorette”, har Julie svært ved at se sig selv med nogen af fyrene.

– Starten er hård. De første tre uger – altså ”Bachelorette”-uger – er hårde, for det er svært at have en kemi med nogle af fyrene. Nogle går det bedre med, men jeg er ved første øjekast ikke tiltrukket af en eneste af fyrene, og det var svært at komme mig over. I Danmark ville jeg jo – hvis jeg ikke ved noget om fyren – starte med at kigge på hans ydre og se, om jeg er tiltrukket af ham. Så ville jeg tage på en date med ham for at se, om vi skulle have andet tilfælles. Det er svært i programmet, og jeg bliver mere og mere frustreret over det pres og den forventning, der er til, at jeg skal finde kærligheden. Men kærligheden opstår ikke i mig til at begynde med. Der sker ikke noget inde i mig, fortæller hun.

Hun slår fast, at den svære opstart ikke kun skyldes fyrene.

– Det er en blanding af, at jeg ikke er verdens bedste til at åbne op, og så hjælper det ikke på det, at der er så mange mennesker omkring mig. Og det er svært at blive ved dag efter dag med at hanke op i sig selv og sige: ”Kom så Julie. Give det en chance”, når jeg sidder med følelsen af, at der ikke kan opstå noget som helst her …

Se herunder, hvad kvinderne laver, når de ikke filmer.

Bachelorette-kvindernes private billeder

Læs mere om: