Tirsdag, 23. maj 2023 — af Luise Marie Bekker

Julie og Mette efter det første møde med mændene i Bachelorette: Vi var skuffede

Mette og Julie i "Bachelorette".
Mette og Julie i "Bachelorette".
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Damerne i "Bachelorette" var ikke imponerede efter det første møde med de 16 mænd.

Julie Krigler, 26, og Mette Sommer, 34, tog turen til Mexico, håbefulde og med åbne arme, men de 16 mænd mødte ikke de forventninger, de to unge kvinder havde nået at opbygge i mellemtiden.

– Kvinderne i ”Bachelor” var fantastiske, smukke og intelligente. Jeg forventede det samme fra mændene. Nu er jeg også lidt en håbløs romantiker, der tror på kærlighed ved første blik, og det ramte mig ikke lige ved den røde løber. Det skuffede lidt, fortæller Julie til BILLED-BLADET.

"Mit livs længste fem uger"

Mette havde samme følelser efter at have fået førstehåndsindtrykket af mændene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Da jeg gik i seng om aftenen efter roseceremonien, sagde jeg til min deltageransvarlige, som jeg boede sammen med: ”Det her bliver de længste fem uger i mit liv”, siger Mette.

– Jeg forventede en Adonis med det perfekte job og et lækkert hår, og her kom en buffet af blandede mænd. Og det var ikke fordi, der ikke var en Adonis iblandt der, men mine forventninger til dem alle sammen var sat ultrahøjt.

Mette og Julie blev holdt adskilt i Mexico, så de ikke ville påvirke hinanden i processen.

Måtte få det bedste ud af det

Hjemme i Danmark har de talt om følelsen af skuffelse.

– Vi har fundet frem til, at det ikke var mændene, vi var skuffet over, men vores forventninger til dem. Vi havde forventet noget, vi ikke selv kunne sætte ord på, siger Mette og fortsætter:

– Morgenen efter roseceremonien satte jeg mig ned og kiggede på det her stykke papir med alle mændene på, og så begyndte det: ”Ham der var også sjov, og ham der kan også noget, og ham der var lidt spændende”. Jeg var nødt til at se bort fra, at det ikke var Adonis, der kom og så få det bedste ud af det. Jeg har det også ofte sådan, at når jeg lærer mænd af kende, så handler det ikke kun om udseendet, og det kunne mange lære af.

– Seerne kan sidde og tænke, at der ikke er nogen for os iblandt mændene. Men det er ikke fair over for mændene. Det var svært for mig at sende nogen hjem, og det var det hver gang! slår Mette fast.

Julie istemmer:

– Med tiden lærer vi dem at kende, og det er ordentlige, søde mennesker med gode værdier.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden