Mandag, 29. maj 2023 — af Majken Munk

”Kendt” musiker forestod vielsen: Jada blev gift et usædvanligt sted

Jada
Jada
Foto: Mikael Rieck
Musikeren Emilie Molsted Nørgaard, bedre kendt under navnet Jada, blev i 2022 gift med sin kæreste gennem ti år Søren Damsbo-Svendsen et helt særligt sted.

Emilie Molsted Nørgaard, der bedst er kendt under kunstnernavnet Jada, er for tiden hovedperson i TV 2 Echo-serien ”Jada”.

Serien følger hendes arbejde med at færdiggøre sit andet album ”Elements”, og hvilke personlige udfordringer det har ført med sig.

At udgive et album er en stor ting for Emilie Molsted Nørgaard.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En anden stor ting i hendes liv var da hun sidste år giftede sig med sin kæreste igennem ti år Søren Damsbo-Svendsen.

Parret blev viet et - for nogen - noget usædvanligt sted. Det har hun fortalt i podcasten ”Hjerteflimmer for voksne” ifølge Se og Hør.

For da de var på roadtrip i USA, slog de vejen forbi Las Vegas.

- Det startede egentlig som en joke, at vi skulle gifte os dér. Men så kunne jeg bare mærke, at jeg syntes, det lød sjovt, fortalte hun i udsendelsen.

Fordi det endte med at være en lidt spontan beslutning, var der ikke de store valgmuligheder tilbage, derfor endte vielsen med at være et – måske – endnu mere usædvanligt sted.

- Vi havde booket tiden meget sent, så der var kun mulighed for at blive gift oppe i en Cadillac, og det var sådan “yes, det gør vi!”, fortalte hun i podcasten.

I ægte Las Vegas-stil var det naturligvis Elvis Presley – eller én, der efterligner Elvis Presley - der forestod vielsen.

Siden har parret ytret, at de også drømmer om at holde en fest for familie og venner, når brylluppet engang skal fejres.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden