Torsdag, 8. juni 2023 — af Catja Klarskov

Markus og Boris optræder med personlig sang i Bachelorette: Nu er den ene blevet tilbudt en pladekontrakt

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Markus og Boris optræder med personlig sang i Bachelorette
Video: TV 2
I aftenens afsnit af ”Bachelorette” optræder bejlerne Markus og Boris med en personlig sang. Nu har den ene underskrevet en pladekontrakt med Universal Music.

I aften er der atter roseceremoni i TV 2-programmet ”Bachelorette”, men inden kvinder og bejlere når så langt, er der først dømt maskebal, mingling og – som en lille overraskelse – et musikalsk indslag skrevet, komponeret og leveret af bejlerne Markus Brandt og Boris Hiort.

Boris og Markus har nemlig en fælles kærlighed til musikken, som de begge lever og ånder for hjemme i Danmark, og det inspirerede dem til at skrive en sang sammen under Mexicos bagende sol. En personlig sang som bliver udgivet i sin fulde version fredag den 9. juni, da Markus for nylig underskrev en pladekontrakt med Universal Music.

Selv om begge fyre var rejst sydpå i håbet om af finde den store kærlighed på tv, så handler sangen, der har fået titlen ”Tættere på”, dog hverken om Julie, Mette eller jagten på kærlighed for rullende kameraer. Den handler derimod om at være forelsket i sin bedste veninde.

Duoen optræder med sangen i aftenens afsnit, men selv om der i programmet dagligt er kamp om kvindernes opmærksomhed, og man derfor nemt kan fristes til at tro, at optrædenen handler om at imponere de to bachelorettes, så er det ifølge Markus dog ikke tilfældet.

– Jeg husker Julie som værende positivt rørt, men det handlede ikke om at imponere. Mit fokus var at dele en oplevelse, fortæller Markus til BILLED-BLADET, hvorefter han fortsætter.

– Først da vi spillede sangen, gik det op for mig, hvor stort et indtryk det gjorde på folk. Mette begyndte at græde, og flere fyre kom over og fortalte, at de kunne relatere. Det er også en sang, der handler om hjemve, samtidig med at det er en kærlighedshistorie, forklarer han.

Sammen fik Boris og Markus nemlig skabt et magisk og rørende øjeblik, der gav våde øjne hos både Mette og bejleren Rasmus. Derfor aftalte Boris og Markus, allerede under optagelserne til programmet, at fortsætte samarbejdet, når de begge atter var retur i Danmark.

– I februar måned mødtes vi med en repræsentant fra Universal, der var meget interesseret i at høre mere fra os. Han gav os halvanden måned til at producere tre singler med tilhørende musikvideo, fortæller Markus til BILLED-BLADET.

Den 26-årige "Bachelorette"-deltager og artist kan desuden afsløre, at der er yderligere to singler på vej, der begge er resultatet af et tæt samarbejde mellem Markus og Boris.

At pladekontrakten kom i hus hos netop Universal, er da heller ikke tilfældigt. Boris arbejder nemlig til daglig som scout på pladeselskabet, ligesom han producerer og skriver sangtekster.

”Tættere på” bliver udgivet i en fuld version fredag den 9. juni klokken 00.00, men i klippet nedenfor kan du se Boris og Markus synge sangen for kvinderne i aftenens afsnit, der allerede nu kan streames på TV 2 Play.

”Bachelorette” bliver sendt hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og TV 2 Play.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden