Mandag, 31. januar 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Melvin Kakooza afslører dejligt nyt

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Hanne Juul
Mandag blev det afsløret, at den talentfulde Melvin Kakooza skal være vært for årets "ZULU Awards".

Melvin Kakooza har været her, der og alle vegne de seneste år, og nu har den talentfulde komiker scoret endnu et stort job.

30-årige Melvin Kakooza skal nemlig stå i spidsen for dette års udgave af ”ZULU Awards”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et show med overraskelser

- Det er mig en kæmpe fornøjelse og ære at skulle styre slagets gang til 'ZULU Awards 2022'. Et show, jeg alle dage har set frem til, og nu skal jeg så selv være med til at forme det store show. Der er noget at leve op til! 'ZULU Awards' byder altid på overraskelser, og mon ikke det sker i år igen? Jeg glæder mig i hvert fald og håber, at alle vil se med, siger Melvin Kakooza i en pressemeddelelse.

Melvin Kakooza startede karrieren som komiker, og siden har han haft succes med programmer som ”Stormester”, ”Gæsten og hesten”, ”Helt sort” og ”Smæk for skillingen”, ligesom han også har haft store værtsjob på blandt andet ”De største øjeblikke” og ”X Factor”, hvor han sidste år skulle have stået i spidsen for liveshowene, da Sofie Linde var på barsel.

Tilbage efter sygdom

Kort forinden viste det sig dog, at han havde en tumor i baghovedet, som skulle opereres væk. Nu er Melvin Kakooza tilbage i topform, og snart kan man altså opleve ham som vært for ”ZULU Awards”.

Under showet skal der uddeles 12 priser i en række forskellige kategorier, og det er ene og alene danskerne, der bestemmer, hvem der skal vinde.

Showet optages i K.B. Hallen i København den 17. februar, og det bliver sendt på TV 2 Zulu søndag den 20. februar.

Melvin Kakooza
Foto: TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden