10. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

På TV i aften: Ghita kysser Nikolaj Lie Kaas til prisfest

Ghita Nørby
Ghita Nørby
Foto: Birger Storm
Der er lagt op til liv og glade dage søndag aften, den 10. februar, når Zulu Awards-showet fra K.B. Hallen ruller over skærmen. Et af prisfestens absolutte højdepunkter sørger Ghita Nørby og Nikolaj Lie Kaas for, når de ryger i kærlig nærkontakt med hinanden.

I aften, søndag 10. februar, byder TV2 Zulu på en god gang underholdning, når der fra klokken 20.15 er Zulu Awards på skærmen, og selvom skuespilleren Pilou Asbæk er showets vært, så er et af højdepunkterne altså med et par andre skuespillere i hovedrollen. Ghita Nørby og Nikolaj Lie Kaas ryger i kærlig clinch med hinanden og byder publikum i K.B. Hallen og alle seerne på en kyssescene af de mindeværdige.

Ghita og Nikolaj gjorde lykke

Det sker i forbindelse med en af Award-festens mange prisoverrækkelser, og det særlige kys får publikum op af stolene. Ghita Nørby og Lie Kaas er store stjerner, og de bliver da også begge hyldet for deres kys og for at være med til at gøre showet helt og aldeles unikt.

Zulu Awards i aften klokken 20.15

Det er i øvrigt ikke første gang, at Nikolaj Lie Kaas smager på Nørbys læber. Det skete faktisk også i forbindelse med Zuli Awards i 2017. I en video op til showet dengang optrådte Lie Kaas og Nørby også i en hed og ganske fornøjelig kyssescene. Husk at se med i aften på TV2 Zulu fra klokken 20.15, når der er Zulu Awards med navne som Hjalmer Larsen og Sofie Linde i et par af de øvrige hovedroller.

Læs mere om: