Mandag, 28. december 2020 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

10 ting du (måske) ikke vidste om Christian Degn

Christian Degn

Christian Degn

Foto: Peter Grosen
Vi har samlet 10 facts om den populære tv-vært, som du (måske) ikke vidste i forvejen.

Han har været vært på nogle af de mest sete og elskede tv-programmer i Danmark, og han er i den grad en populær herre hos seere.

Vi har samlet 10 facts om Christian Degn, så du kan lære ham endnu bedre at kende:

1. Han er vokset op lidt uden for landsbyen Råby ved Randers i et hus, som hans far selv har været med til at bygge.

2. I programmet ”Alt det min far ikke har lært mig” lærte vi netop hans far, Jens Degn, at kende. I programmet går Christian Degn i lære hos sin far for at blive en bedre håndværker. De to har tidligere fortalt i et interview med SE & HØR, at Jens Degn tænkte: “Hvad har han nu gang i?”, da hans søn fortalte om idéen til tv-programmet, hvor faren skulle være med.

3. I 2006 var han sammen med sin daværende kollega Stine Skriver nomineret til den prestigefyldte journalistpris Cavlingprisen for afdækningen af den såkaldte kødskandale i DR’s forbrugermagasin ”Kontant”.

4. Christian Degn overtog i 2014 værtsjobbet på ”Hammerslag” fra Peter Ingemann. Et job, som Christian Degn havde frem til 2019, hvor han valgte at skifte til TV 2 Charlie for at blive vært på quizprogrammet ”Hvem vil være millionær?”

5. Da han blev vært på ”Hvem vil være millionær?”, blev der samtidig indført en ny livline – nemlig Spørg værten, hvor deltagerne kan spørge Christian Degn til råds, hvis de har problemer med at svare på et spørgsmål.

6. I 2020 har man også kunnet opleve ham som vært på bl.a. ”Nybyggerne” på TV 2 og ”Dine fulde fem” og ”Hjertegalla 2020” på TV 2 Charlie.

7. Christian Degn har ofte måttet bukke sig, når han har vist rundt i husene i ”Hammerslag”. Han måler nemlig hele 2,08 meter. Han har tidligere fortalt til BILLED-BLADET, at han som teenager regnede sig frem til, at han i snit fik en kommentar for sin højde tre gange om dagen!

8. Han har en lillebror, Simon, der også er journalist, og som Christian Degn engang fortalte til BILLED-BLADET med et smil, så er hans bror ”en lille lort på 2,03 meter”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

9. Det er ikke kun på tv, at Christian Degn står i spidsen for en quiz. Han har nemlig tidligere fortalt til SE & HØR, at han altid har en hjemmelavet quiz klar på mobilen, fordi han elsker at quizze sammen med sine venner og kolleger.

10. I samme interview afslørede han også, at han elsker kage – og som han fortalte til SE & HØR:

- Jeg må for guds skyld ikke blive vært på ”Bagedysten”! Så ender jeg ikke bare som verdens højeste tv-vært, men også som den tykkeste!

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden