13. aug. 2020
Af Stine Ramlyng

Årgang 0 mor fejret: Men én vigtig person manglede

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/topaargang.jpg
Foto: Privat
"Årgang 0"-moren Christina Siguenza fejrer fødselsdag med dem, hun elsker omkring sig. Dog mangler en vigtig person på dagen - nemlig datteren Stephanie.

- Jeg skal hygge med ungerne. Ud og have en stor gammeldags isvaffel. Det er Pelle (Christinas yngste søn, red.), der mener, at vi skal have det.

- Jeg blev fejret i lørdags, hvor alle ungerne var omkring mig. I dag er Stephanie dog ikke hjemme hos mig, da hun er på arbejde, så det er ikke helt det samme. Men hun ringede klokken seks i morges og ønskede mig tillykke. Men lidt hygge skal vi da have alligevel, fortæller Christina Siguenza til BILLED-BLADET om fødselsdagsfejringen.

https://imgix.billedbladet.dk/broedaargang.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Rund fødselsdag næste gang

Årgang 0"-moren fylder 39 år og kan dermed se frem til rund fødselsdag næste år.

- Næste år runder jeg "et hjørne", og så er der stor fest. Måske med min far, der bliver 70 år. Så slår vi festen sammen, fortæller den glade fødselar, der i gave fra sine forældre har fået et særligt ønske opfyldt.

https://imgix.billedbladet.dk/broed_1.jpg
Foto: Privat

- Måske får jeg min gave hjem i dag. Jeg har fået en trailer af mine forældre, som jeg har ønsket mig. Det er meget praktisk at have en trailer, og jeg behøver derfor ikke låne en længere, siger Christina Siguenza, der har brugt meget af året på en total livstilsændring, der har resulteret i et stort vægttab og tonsvis af kilometer i benene.

Se, hvordan Christinas datter Stephanie bor i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Stephanie fra Årgang 0

Læs mere om: