20. jan. 2016
Af af Ken Richter

Årgang 0: Rachel giver gode råd

Rachel Ellebye
Rachel Ellebye
Foto: Alex Tran/BILLED-BLADET
Rachel vil gerne fortsætte hele livet med "Årgang 0".

Efter det næstsidste afsnit i år af "Årgang 0" svarede Rachel Ellebye fra Aabenraa på spørgsmål i livechatten på TV 2. Spørgsmålene afslørede, at en stor del af seerskaren er jævnaldrende med Rachel, Stephanie og Christian, som er de tre unge, der medvirker i år. Emma fra Tarm har sammen md sin familie valgt at holde en pause.

Rachel fik flere spørgsmål om, hvordan det er at gå på efterskole, og hun gav gode råd om, hvordan nye elever bedst falder til og lærer deres værelseskammerater bedre at kende. For eksempel var der et spørgsmål fra Lærke:

- Jeg starter på efterskole næste år og er helt vildt bange for, at det bliver akavet første dag med min roommate. Hvad kan man gøre for, at det bliver mindre akavet?.

Rachel håber at Årgang 0 fortsætter

Efter at have gået et år på Askov Efterskole var Rachel klar med et godt råd:

- Hej Lærke. Bare ta' en helt afslappet snak. Spørg, hvor personen kommer fra, og hvad hun forventer af efterskoleåret. Stil nogle spørgsmål, der bryder isen lidt. Måske tage nogle snacks med, så man kan hygge sig lidt om aftenen. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit efterskole år! Venlig hilsen Rachel.

Det samme svar fik Johanne på livechatten, og Rachel kunne fortælle, at hun nemt holder kontakten med sine venner, selv om de bor langt væk. De møder hinanden på en café, eller besøger hinanden og overnatter.

På et spørgsmål om, hvor længe hun vil medvirke i "Årgang 0", svarede Rachel meget overbevisende på TV 2 livechatten:

- Jeg har lyst til at fortsætte, selv om det bliver et livsvarigt projekt.

LÆS MERE: Så længe fortsætter "Årgang 0"

Læs mere om: