16. jan. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Årgang 0: Sådan går det med Rachel i Norge

Rachel Ellebye
Rachel Ellebye
Foto: Gregers Overvad
"Årgang 0"-Rachel nyder sit sabbatår i Norge, hvor hun hygger sig med venner, kæreste og arbejde, inden studielivet kalder til sommer.

Mange har fulgt Rachel Ellebye i "Årgang 0" i årevis, og torsdag aften kan man se hende i et nyt og ærligt portrætprogram på TV 2.

Og i sit korte liv har Rachel allerede prøvet meget, og hun har rejst verden rundt.

Rachel nyder Norge

I dag bor hun i Norge med kæresten Eirik, som hun har været sammen med i knap to år. De har boet sammen i en lejlighed i Oslo siden i sommer.

- Det går rigtig godt, og det er fedt at komme ud og prøve noget nyt igen. Jeg skulle ikke bare sidde derhjemme og kukkelure, fortæller Rachel om sit nye liv nordpå.

Rachel blev student i sommer og holder lige nu sabbatår, og det bruger hun sammen med sin kæreste og nye venner i Oslo og på sit arbejde på Starbucks.

Rachels fremtidsplaner

Rachel har dog også planer for fremtiden, for hun drømmer om at begyndte på universitet til sommer.

Hun vil gerne læse spansk eller engelsk og søger ind på flere forskellige uddannelser, men drømmen er at komme ind i København. Det betyder, at hun og kæresten igen skal bo hver for sig.

- Vi tager én dag ad gangen. Men vi har prøvet det før, og så længe man er commited, skal man nok klare det, forsikrer den unge ”Årgang 0”-stjerne.

Læs også et stort interview med Rachel Ellebye i BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

GALLERI: Skønne Årgang 0-minder (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: