Årgang 0-Stephanie efter kaotisk barndom: Nu vil hun hjælpe andre

Foto: Dan Mariegaard

Stephanie fra "Årgang 0" har masser erfaring med ensomhed, nye familiekonstellationer og mange forskellige bopæle. Fremover vil hun bruge sine erfaringer på at hjælpe andre unge.

Torsdag, 9. januar 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Torsdag aften kan man i et nyt portrætprogram se eller gense, hvordan barndommen har været for Stephanie Siguenza i ”Årgang 0”.

Og den har i perioder været præget af kaos.

Stephanie åbnede op

Stephanie har da også overvejet, om hun skulle stoppe med at være med i ”Årgang 0”, og derved undgå den den store opmærksomhed, der har været på hende. 

- Jeg havde lyst til at trække stikket og være normal. Men samtidig… De sidste mange år åbnede jeg op om, at jeg følte mig ensom og ikke følte, jeg passede ind. Og jeg fik så mange beskeder tilbage fra unge piger, der spurgte, hvordan de selv skulle takle ting. Jeg synes, det var fejt over for dem at stoppe nu, så jeg fortsatte med at lave programmerne og så det fra den positive side, fortæller Stephanie Siguenza.

Hun har prøvet lidt af hvert i sit 19 år lange liv, og hun håber, at den erfaring hun har gjort sig, vil kunne hjælpe andre. 

Stephanie glad for at hjælpe andre 

Derfor har hun også planer om at tage rundt og fortælle sin historie, for som hun siger, er det ikke det hele, der kan fortælles i et program på 40 minutter.

Spar op til 47 % på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47 % på BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

- Det har givet mig meget, at jeg kan være talerør for andre og fortælle om ting, andre har haft svært ved. Jeg kan mærke, folk har sat pris på det. Det bedste har været, at det har givet mig en mulighed for at tale om emner, der er meget tabubelagte. Det har jeg været superglad for, forklarer Stephanie, der håber at kunne begynde med at holde foredrag til efteråret.

I BILLED-BLADET nr. 3, som udkommer på torsdag, kan man læse et stort interview med Stephanie. 

Se eller gense de skønne billeder fra "Årgang 0" i galleriet herunder. 

GALLERI: Årgang 0 (Foto: ALLER MEDIA)