Årgang 0: Stephanies sjove tur til New York

Christina Siguenza, Stephanie Van der Watt

Christina Siguenza og Stephanie Van der Watt

Foto: Birger Storm

Det var en overraskelse, at Stephanie Van der Watt skulle til New York med sin mor, Christina, og turen blev bestemt en underholdende én af slagsen.

Tirsdag, 10. januar 2017 - af Majken Munk

Det har altid været en drøm for Stephanie Van der Watt at komme til "the big apple", New York.

Derfor kom det som en kæmpe overraskelse for Stephanie, da hendes mor, Christina Siguenza, fortalte hende, at turen gik til New York i stedet for London. 

Meningen med rejsen var, at mor og datter skulle have lidt ekstra tid sammen, fordi det ofte er svært i hverdagen med, hvor Christina Siguenza jo også har Stephanies andre søskende omkring sig.

Men det var ikke alt, der var under kontrol på deres storbytur. 

Mor og datter startede brandalarmen

Christina Siguenza havde lejet en lille lejlighed med køkken, så mor og datter kunne spare penge på at lave mad selv og dermed have flere penge at shoppe for. Men det blev noget af en udfordring for dem. 

SE BILLEDERNE: Årgang 0 - Tak for 16 gode år, Emma 

- For det første var vi trætte og sultne ovenpå dagens travetur rundt i byen, for det andet var Stephanie lidt teenager-tvær, og for det tredje måtte jeg kæmpe med manglende udstyr i køkkenet. Og så gik røgalarmen i gang, fortæller Christina Siguenza til TV 2

Det resulterede desværre i, at hun måtte bruge kræfterne på at hive røgalarmen ned. Og så endte mor og datter alligevel på restaurant resten af turen. 

Shopping i storbyen

Det var et helt klart mål for Stephanie Van der Watt og Christina Siguenza, at der skulle tøj, smykker og diverse ting med hjem fra New York. Derfor havde begge pakket let hjemmefra, så der var ekstra plads i kufferten.

Og der blev også hjembragt rigeligt fra New York.

De nåede lige akkurat under de 30 kilo bagage, som var tilladt på rejsen hjem. 

Men vigtigst af alt var det dejligt for mor og datter at have tid til at snakke og hygge uden at blive forstyrrelser. 

LÆS MERE: Årgang 0-Stephanie på den røde løber til gallashow