Torsdag, 28. januar 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Årgang 20: Her er de nye familier

Maria, Nikolaj og datteren Solvej
Maria, Nikolaj og datteren Solvej
Foto: Daniel Hjorth/TV 2
Om få uger er der premiere på "Årgang 20", hvor seerne kan møde fire familier, der alle har fået barn i 2020.

Årgang 0 har været et hit lige fra begyndelsen, og nu hvor det er slut med at følge Rachel, Stephanie og Christian, begynder TV 2 forfra.

Om få uger er der nemlig premiere på ”Årgang 20”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mød de fire nye familier

Arvtageren til ”Årgang 0” bliver et portræt af ’generation Alpha’ – en generation, som nogen allerede nu mener, vil blive den mest overstimulerede generation til dato, oplyser TV 2.

Man kan hvert år og frem til efter planen 2038 følge fire nye familier, som kommer fra forskellige miljøer i Danmark.

Der er premiere på den første sæson af ”Årgang 20” torsdag den 28. januar, og her følger man familierne tæt i et år, hvor ikke meget går som planlagt. 

Lær de fire familier bedre at kende her. 

Maria, Daniel og Louie

I Lyngby i Storkøbenhavn bor Maria og Daniel. Daniel er tømrerlærling, og Maria er hjemmegående. De skal være forældre for første gang til en lille dreng og har høje forventninger til både fødsel og forældreskab. Daniel er af den indstilling, at det skal være sjovt, og Maria håber på en smuk fødsel som dem, hun har set på de sociale medier.

Daniel på 24 er tømrerlærling, mens Maria på 23 er på barsel og starter studie til februar. De har været kærester siden oktober 2017.

Foto: Daniel Hjorth/TV 2

Lisbeth, Christian, Theodor, Filippa-Lucia og Ayasofia

I Espergærde i Nordsjælland bor Lisbeth og Christian. De venter deres tredje barn - en pige. De har aftalt, at de i hvert fald ikke må blive skilt de første to år efter fødslen - og forhåbentlig aldrig! Christian har besluttet sig for at sige sit job op som ejendomsmægler efter 18 år. Han arbejder for meget, synes han, og hvad nytter det med et stort hus og penge og karriere, hvis man aldrig ser sin familie?

Lisbeth er 30 år og uddannet tandklinikassistent, mens Christian på 43 er uddannet ejendomsmægler. De har været kærester i over syv år og gift i tre og et halvt.

Foto: Daniel Hjorth/TV 2

Lena, Mads, Malthe og Asmus

På Als i Sønderjylland bor Lena og Mads. De venter deres anden dreng. De elsker at bo tæt på naturen, omringet af deres familie, i et lille samfund, hvor frivillighed og foreningsliv fylder meget. De er begge ambitiøse med deres karrierer og har en travl hverdag, for som Lena siger: "Bare fordi man bor på landet, behøver man ikke være en bonderøv".

Lena er 27 og arbejder som friskolelærer, og Mads er 26 og arbejder som gravemester. De har været sammen i knap syv år og forlovet siden 2016.

Foto: Daniel Hjorth/TV 2

Maria, Nikolaj og Solvej

I Mørke på Djursland bor Maria og Nikolaj. Sammen venter de deres første barn - en pige. Maria er sygeplejerske, og Nikolaj har sin egen restaurant i Grenaa, hvor han arbejder plus 70 timer om ugen. Det er hans livsdrøm, og de er spændte på, hvordan deres drømmebarn kommer til at passe ind i den ligning.

Maria er 28 og sygeplejerske, og Nikolaj på 28 er kok og selvstændig restauratør. Parret har været sammen siden 2013 og forlovet siden august 2018.

Foto: Daniel Hjorth/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden