18. jan. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Årgang 20-par venter barn nummer to: Graviditeten har været modbydelig

Nikolaj og Maria Skødt Bek
Nikolaj og Maria Skødt Bek
Foto: Martin Høien
Maria og Nikolaj fra "Årgang 20" skal være forældre igen til sommer, men indtil videre er graviditeten desværre ikke gået, som de havde drømt om.

2021 var et stort år for Maria og Nikolaj fra ”Årgang 20”, for i efteråret blev parret gift, og også her i 2022 venter der store oplevelser.

De venter nemlig endnu et barn, og Solvej på knap to år skal dermed være storesøster.

Sygemeldt fra arbejdet

Det lille ny familiemedlem melder efter planen sin ankomst til juni, men desværre har graviditeten indtil videre ikke været en dans på roser – tværtimod.

- Det har været en modbydelig graviditet indtil videre og en kæmpe forskel i forhold til, da jeg var gravid med Solvej, hvor jeg var flyvende i alle ni måneder. Det begyndte allerede i syvende eller ottende uge med 10-15 opkastninger om dagen. Jeg var sygemeldt fra arbejdet i en måned. Nu er jeg tilbage, men jeg er stadig noget ør, fortæller 29-årige Maria Skødt Bek, der er sygeplejerske, og som endnu ikke ved, om hun venter en dreng eller en pige.

Svært at se Maria så syg

Også for Nikolaj Skødt Bek har de første måneder af graviditeten været svære at komme igennem.

- Det har været hårdt for os begge to. Der er aftener, hvor Maria måtte lægge sig, fordi hun havde kvalme. Det er hårdt at se den, man elsker, havde det så skidt. Hun har godt nok haft det skidt, fortæller han om hustruen.

Parret håber nu, at Maria er gennem den værste del af graviditeten, og så ser de frem til, at lillebror eller lillesøster kommer til sommer.

Læs hele interviewet med Nikolaj og Maria i BILLED-BLADET nr. 3, der udkommer på torsdag.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho5140.png
Maria har fået en lille bule på maven.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: