Tirsdag, 20. september 2022 - af Majken Munk

Abdel Aziz Mahmoud tog udfordring op: Kendt sportsstjerne hjalp ham

Abdel Aziz Mahmoud

Abdel Aziz Mahmoud

Foto: Kaspar Wenstrup
Som forberedelse til ”Korpset” trænede Abdel Aziz Mahmoud sin evner i vandet, og han fik hjælp af en kendt svømmer.

Abdel Aziz Mahmoud er aspirant nummer 6 i ”Korpset”.

Han har indtil nu vist gode takter, men han lægger heller ikke selv skjul på, at han har gjort meget for at forberede sig grundigt før sin deltagelse.

Et af hans fokuspunkter var på at svømme.

Kendt svømmetræner

I fjerde afsnit af ”Korpset” fortæller Abdel Aziz Mahmoud ærligt om, at han siden barndommen har holdt sig fra at svømme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sin Instagram, der er privat, deler han et personligt opslag, som BILLED-BLADET har fået lov at dele, om netop den udfordring, som han har forberedt sig meget på op til sin medvirken i programmet.

Han afslører også, at han har fået hjælp af en kendt svømmer

- Jeg gik til svømning som barn. Men kun ganske kort. Jeg slugte alt for meget vand. Og så kom jeg aldrig først i mål. Og det nagede mig. Selv når det ikke engang var konkurrence, fyldte det i mit hoved. Og så stoppede jeg. Og som årene gik, blev vand noget farligt og utilnærmeligt. Det blev max til lidt feriepool op til maven. Og så hurtigt op igen, skriver han.

- Så da jeg skulle til at forberede mig til ‘Korpset’ for et år siden, sprang jeg i vandet som det allerførste. Eller jeg hoppede vist kun, for kønt så det ikke ud. Men svømmetræner Mette Jacobsen (og Danmarks store OL-stolthed omg!) hjalp mig med at smide forfængeligheden som det første. Og siden forsvandt frygten, da jeg tog alt hvad jeg havde lært med ud i det kolde september- og oktobervand, skriver han videre.

Mette Jacobsen har vundet flere EM- og VM-medaljer i sin aktive karriere som svømmer.

Stolt af indsatsen

Abdel Aziz Mahmoud skriver videre, at han er stolt over, at han tog udfordringen op.

- Jeg er så stolt over det og taknemmelig for anledningen, for det skulle naturligvis vise sig, at der for første gang nogensinde var en frømand blandt Korpsets nye instruktører. Og dét fik vi at føle, skriver han.

- Jeg er stadig ikke blevet tør eller fået varmen endnu. Men det er faktisk blevet ok sjovt at svømme. Også når det stadig er uskønt, fortsætter han.

- Og så har man også en anledning til at poste svømmekroppen på insta. Selv tak, afslutter han og henviser til billederne i opslaget.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden