24. nov. 2022
Af Majken Munk

Ærgerlig melding i Fem fede kokke: Træner Mark Abildhauge giver kokkene et fur

Claus Christensen, Mads Dalsborg, Steffen Egebo Nielsen, Gorm Wisweh og Magnus Koefoed og Mark Abildhauge
Claus Christensen, Mads Dalsborg, Steffen Egebo Nielsen, Gorm Wisweh og Magnus Koefoed og Mark Abildhauge
Foto: Blu/TV 2
De fem kokkes træner Mark Abildhauge må på baggrund af en ny vejning komme med en ærgerlig melding i ”Fem Fede Kokke”.

Der er gået to måneder af kokkenes nye liv med sundere vaner i ”Fem fede kokke”.

Men da de skal måles og vejes endnu engang, taler resultaterne for sig selv, og de resultater er deres træner Mark Abildhauge ikke tilfreds med.

Ny måling

De fem kokke Gorm Wisweh, Magnus Koefoed, Claus Christensen, Mads Dalsborg og Steffen Engbo Nielsen har sagt ja til at ændre deres usunde vaner.

Derfor bliver de regelmæssigt vejet, så det er nemmere at følge deres udvikling i forhold til at tabe de overflødige kilo og bygge muskler.

Efter to måneder med mere motion og en sundere kost, skal kokkene vejes igen – dog uden Mads Dalsborg, der er blevet syg.

Steffen Egebo Nielsen startede på 106,5 kilo og ved forrige vejning endte han nede på 102,4 kilo. Ved den nye måling vejer han 99,9 kilo.

Gorm Wisweh startede på 79,6 kilo og ved forrige vejning sagde vægten 78,7 kilo. Efter to måneder vejer han 77,9 kilo.

Claus Christensen startede på 124 kilo, og endte med at tabe 600 gram til anden vejning. Ved den nye måling ender han på 120,0 kilo.

Magnus Koefoed startede på 117,9 kilo og tog et flot dyk ned til 108,7 kilo, men sluttede desværre med at tage 400 gram på, da vægten sagde 109,1 kilo.

Dårligste måling

Den noget sløve måling får deres træner Mark Abildhauge til at udbryde noget negativt.

- Nu har vi ikke Mads’ tal, men når jeg tager det samlede tal, bliver jeg nødt til at sige til jer, at det her er den dårligste måling jeg nogensinde har haft. Jeg ved bare, der er rigtig mange, der gerne vil sidde i den sofa, som I sidder i, og få den mulighed som I gør, så jeg ville ønske, at man ville tænke lidt over det, fortæller han i programmet.

Han understreger over for kokkene, at hvis de skal lykkedes med at ændre deres livsstil, forventer han, at de er ærlige og dedikerede.

Mark Abildhauge siger også, at det netop er dedikationen, der halter hos de fem kokke.

Læs mere om: