17. nov. 2022
Af Majken Munk

Claus Holm kommer med alvorlig opsang: Fem fede kokke-Steffen kan ikke holde tårerne tilbage

Claus Holm
Claus Holm
Foto: Søren Jul Lamberth
Kokken Steffen Egebo Nielsen får lidt af en opsang fra sin mentor Claus Holm i ”Fem fede kokke”.

I den nye sæson af ”Fem fede kokke” er Claus Holm, der selv har deltaget, mentor for de fem kokke, der skal ændre deres livsstil.

Da kokken Steffen Egebo Nielsen pludselig er lidt fraværende, besøger Claus Holm ham for at høre, om det hele er, som det skal.

En hård tid

Steffen Egebo Nielsen lægger ikke fingre imellem, når han skal fortælle Claus Holm om, hvordan det går.

- Det er hårdt lige nu, fortæller han og fortsætter:

- Vi er underbemandede på arbejdet. Overskuddet er lig nul. Vi kører seks dage om ugen for at det kan hænge sammen. Man skal også være der for knægten derhjemme.

28-årige Steffen Egebo Nielsen er gift og har sønnen Conrad hjemme i privaten.

Steffen Egebo Nielsen
Steffen Egebo Nielsen fra "Fem fede kokke"
Foto: Blu/TV 2

Når han står op sammen med sin søn, er det klokken 07.00, og når han kommer hjem fra arbejde, er klokken 02.00. Derfor får han heller ikke så meget søvn.

En opsang fra Claus

Da Claus Holm så spørger Steffen Egebo Nielsen om, hvad det vigtigste er, svarer han, at det er restauranten.

Det påpeger Claus Holm er en forkert prioritering, som rammer ham som issyl i hjertet, derfor giver han kokken lidt af en opsang.

- Dengang jeg var lige så gammel som dig, og bare for fem år siden var mine prioriteter stjerner, restaurant, mad, anerkendelser og min kone kom ned på en sjette-, syvende- eller ottendeplads. Jeg kan ikke få børn, og du har verdens skønneste knægt, og du har verdens dejligste kone. Du er kun 28 år. Det vigtigste i dit liv må være barn, kone, liv og så det forpulede arbejde, fortæller han i programmet og fortsætter:

- Når alt går galt Steffen og hele lortet brænder, og du kommer og sidder og græder ved din kone, så tager hun dig i hånden og siger: ”Skatter, det her klarer vi sammen”. Din søn kommer hen og siger: ”Far, hvorfor er du ked af det?”. Det gør dit personale ikke.

Det får Steffen til at græde, og han erkender, at hans prioriteter ikke er optimale. Han lover, derfor også at gøre noget ved det.

Læs mere om: