16. jun. 2020
Af af Stine Ramlyng og Helle Skram de Fries

Ærlig Line Baun Danielsen: Klar til kærligheden igen

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Hanne Juul
Singlelivet har det fint hos Line Baun Danielsen, der både fysisk og mentalt er i topform, og banker kærligheden på, har hun besluttet ikke at smække døren i.

– Ved årsskiftet sagde mine sønner alvorligt til mig: ”Er du klar over, vi går ind i et nyt årti, hvor Rasmus kommer til at flytte hjemmefra, vi ved ikke, hvor længe vi har Gumle (Lines hund på 12 år, red.), der kan ske ting i familien – og er du klar over, hvor alene du så risikerer at blive?, gengiver Line Baun Danielsen sine sønners ord til hende.

– Det er sødt. Det er jo sagt i kærlighed, som børn af en singlemor. Det er da også en bekymring, jeg selv har. Så ved årsskiftet besluttede jeg, at NU skulle det være!

– Ja, ja. Jeg kysser da nogle frøer. Jeg bruger ikke datingportaler. Jeg vil hellere mødes i det virkelige liv. Jeg har skrevet om det på min blog og fået en del reaktioner. Jeg er kritisk og fornuftig og har ikke travlt, fortæller hun ærligt.

Holder sig i god form

Den 59-årige tidligere tv-vært har under corona-krisen gjort sig bemærket på de sociale medier med sine mange inspirerende træningsvideoer.

– Folk tror, jeg træner som en sindssyg. Det gør jeg ikke. Jeg træner to-tre gange om ugen, men jeg træner fokuseret og hårdt, fortæller Line Baun Danielsen, der udover træningsvideoer blogger om alt fra rynker til hårtab og manglende sexlyst på sin blog "På bloggen med line".

– Som gammel ishockeyspiller har jeg altid trænet for at være stærk og slank. Jeg har i en periode haft en personlig træner og har lært min krop at kende. Jeg går i et fitnesscenter på Esplanaden, hvor der er meget veluddannede trænere. Det er dyrt, men det har jeg valgt at prioritere. Derfor ved jeg, hvordan jeg skal træne for at få resultater. Det bruger jeg i mine små videoer, som jeg laver lige her.

Hjemme hos Line Baun Danielsen

Line Baun peger på gulvet ved overgangen mellem spisestuen og dagligstuen. Her anbringer hun sin iPhone i en holder på spisebordet, yogamåtten på gulvet og så remedierne: Håndvægte, et kosteskaft – og hunden, havaneseren Gumle – der trofast ligger ved siden af yogamåtten og følger forundret med i mors ”udskejelser”.

Se billederne fra Line Bauns skønne hjem i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Line Baun Danielsen (Foto:Aller Media)

Læs mere om: