Tirsdag, 22. september 2020 — af Lone Vandborg

Aldrig set før i Vild med dans: Derfor er det genialt

Britt Bendixen og Marianne Eihilt
Britt Bendixen og Marianne Eihilt
Foto: Hanne Juul og Thomas Laursen
Løsningen med fem dommere i ”Vild med dans” er godt set og godt fundet på af TV 2.

Den seneste tid har Danmarks ”Vild med dans”-fans funderet over, om Britt Bendixen fik lov til at komme tilbage i dommerstolen, eller om Marianne Eihilt havde sat sig så godt og grundigt tilrette, at hun fik lov til at fortsætte i det populære underholdningsprogram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag kom løsningen og forløsningen så! Og den var ikke mindre end genial: Både Britt Bendixen og Marianne Eihilt er med som fuldgyldige dommere i panelet.

Det er godt set

Ved at skaffe tilladelse fra konceptejerne BBC til, at ”Vild med dans” for første gang i historien kan fremvise et panel med fem dommere, har TV 2’s underholdningsredaktør Thomas Strøbech løst den gordiske knude på fornemmeste vis.

Det blev til genvalg af Anne Laxholm, Jens Werner og Nikolaj Hübbe i dommerpanelet. Forståeligt nok.

Problemet for TV 2 lå mere i, at som afløser for den nyopererede Britt Bendixen, gjorde Marianne Eihilt det sidste år gjort så godt, at hun bestemt fortjente at være med igen. Men nu hvor Britt Bendixen var frisk igen efter sin hjerteoperation - ja, så havde hun også fortjent at få den afskedssæson, som hun havde drømt om.

Vi glæder os

TV 2 stod overfor et dilemma med et svært tilvalg og fravalg – og derfor er løsningen genial: Det blev ikke et ENTEN ELLER, men et BÅDE OG …

På BILLED-BLADET glæder vi os til at opleve det nye koncept med fem dommere og til at se både Britt og Marianne i dommerstolene.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden