Alfred Midé Erichsen og Madeleine: Derfor elsker vi at rejse sammen

Se også:

Mikkel Beha Erichsens yngste søn, Alfred, er glad for, at han og kæresten Madeleine kan dele eventyret sammen i TV 2’s ”Kurs mod danske kyster”.

Alfred Midé Erichsen er med hele vejen om bord på Wallenberg i ”Kurs mod danske kyster”, og kæresten Madeleine er lige så glad for de skønne oplevelser til søs.

- Sejlturene giver et dejligt fællesskab og hjælper med til, at man lærer hinanden bedre at kende og også udvider kendskabet til de områder, man rejser til, er Alfred og Madeleine enige om. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- At vi kan dele oplevelserne med hinanden er en kæmpe gave, og at se nogle nye ting og udfordre sig selv og prøve nogle vilde ting af sammen er enormt skønt. Også selv om vi er vant til at være meget sammen ellers, så er det rart at komme ud og opleve noget i hinandens selskab, siger Madeleine med et smil til BILLED-BLADET.   

Fokus på fisk

Alfred er gået i lære som fiskehandler, hvilket passer til rejseprogrammernes fokus på fisk og opfordringen til at spise mere dansk fisk. 

Mere ansvar

- Det har været sjovt at have sit eget ekspertise-område og få mere ansvar omkring tv-programmerne i år, fortæller Alfred Midé Erichsen. 

BILLED-BLADET har mødt Alfred Midé Erichsen og Madeleine - se videoen øverst og læs det store interview med parret i nr. 30, der er på gaden nu. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden