Allan fra Landmand søger kærlighed forklarer sit valg: Det var ret overvældende

Allan Jensen

Allan Jensen

Foto: Lars Horn
Allan Jensen fra "Landmand søger kærlighed" sætter nu flere ord på, hvorfor han valgte at sige farvel til Jens.

Efter nogle hyggelige dage på gården var det tirsdag aften blevet tid til, at 45-årige Allan Jensen skulle skille endnu en af bejlerne fra i ”Landmand søger kærlighed”.

- Det er altid træls at skulle gøre nogen kede af det, fortæller Allan, som havde hygget sig i Jerry, Morten og Jens’ selskab de seneste dage.

Følte sig utilpas 

- Vi havde det megahyggeligt sammen, også når kameraerne var slukkede, fortæller landmanden, der nu uddyber, hvorfor han valgte at sige farvel til Jens.

- Jens er jo bare en megafølsom fyr, og det var nærmest så meget, at jeg følte mig utilpas ved det. Han er virkelig god til at udtrykke sine følelser, så det var ret overvældende. Jeg er nok lidt mere jyde, forklarer Allan, der ikke har lige så nemt ved at åbne op. 

Men efter at have været med i ”Landmand søger kærlighed” er der ikke nogen tvivl om, at han er blevet bedre.

- Helt sikkert. Det har været en proces for mig. Jeg er blevet bedre til at vise, hvordan jeg har det. Og ikke kun hvad angår kærlighed. Også over for venner og familie, og jeg tror, det har været sundt.

Fortjener en god begrundelse 

Når landmændene i programmet skal afsløre, hvilken af bejlerne de vil sige farvel til, plejer de at sætte sig ned med dem alle sammen og afsløre, hvem de gerne vil se igen.

Men som man har kunnet se i programmet flere gange, vælger Allan en anden tilgang til den svære opgave. Han giver fyrene besked hver for sig.

Jerry, Morten og Jens 
Foto: TV 2

Jerry, Morten og Jens 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg synes, det giver en bedre mulighed for at være privat og give en god begrundelse. Det synes jeg, han fortjener, forklarer Allan.

Tilbage på gården i Hem er nu Jerry og Morten. Hvem af dem landmanden vælger at invitere med på romantisk weekend, kan man se i 11. afsnit af ”Landmand søger kærlighed”.

Se også billederne af Allans unikke hjem i galleriet herunder: 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden