Onsdag, 29. marts 2023 — af Catja Klarskov

Alle der elsker Badehotellet kan ånde lettet op: Her er manuskriptet – og se hvem der viser det

Mike Kollöffel / TV 2
Fru Weyse (Cecilie Stenspil) og fru Frigg (Anette Støvelbæk).
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Alle der elsker “Badehotellet” kan nu ånde lettet op. Her er manuskriptet, og det bliver vist frem af en helt særlig skuespiller.

På denne tid af året plejer fans af TV 2-serien “Badehotellet” at kunne smække fødderne op og hygge sig i selskab med grosserer Madsen, Hr. Weyse og fru Helene, men sådan blev det ikke i år.

Alligevel er der meget at glæde sig til, og alle, der elsker forfatterparret og skaberne Hanna Lundblad og Stig Thorsboes serie, kan endelig ånde lettet op. Fru Helene, spillet af Cecilie Stenspil, viser nemlig, i et opslag på sin Instagram-profil, manuskriptet frem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er tidligere meldt ud, at 10. og sidste sæson af den populære serie bliver sendt i starten af 2024, hvilket er godt 10 år efter, første afsnit blev sendt på TV 2.

Men hvorimod seriens mange fans må væbne sig med tålmodighed om handlingsforløbet længe endnu, så er spændingen blevet udløst for seriens skuespillere.

Cecilie Stenspil afslører dog ikke i sit opslag, hvad livet bringer for Fru Helene Weyse i den sidste sæson af serien, hvor en af de helt store og centrale historier har været kærligheden mellem Weyse og Helene.

Da “Badehotellet” første gang rullede over skærmen, foregik historien i 1928, og dengang var Helene gift med Hr. Aurland.

Senere indledte Helene en affære med Hr. Weyse, og hun blev tilmed gravid med den dameglade skuespillers to sønner, inden hun lod sig skille fra Hr. Aurland.

Parret blev senere gift, og nu må tiden vise, hvad sidste sæson har i støbeskeen for Helene, Hr. Weyse og alle de andre faste, glade gæster på “Badehotellet”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden