13. nov. 2015
Af af Lisbeth Grube

Amalie Dollerup: Amanda var med på vemodig sidste dag på Badehotellet

Amalie Dollerup
Amalie Dollerup.
Foto: TV 2
Amalie Dollerup, som spiller Amanda i ”Badehotellet”, glæder sig nu til at se de syv nye afsnit, som netop er kommet i kassen.

De sidste optagelser til den nye sæson af ”Badehotellet” kom i kassen torsdag – og det blev en rørende sidste arbejdsdag for det fasttømrede hold. Sådan siger Amalie Dollerup, der spiller hovedrollen som den livlige Amanda.

- Det var en helt speciel dag. Jeg var med i det allersidste klip, hvor der blev lukket en dør ind til et værelse. Helt symbolsk lukkede vi en dør til tredje sæson. Det føltes meget mærkeligt, siger Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

Amalie Dollerup reagerer på navnet Amanda

I et halvt år har hun arbejdet tæt sammen med sine skønne kolleger i ”Badehotellet”, og pludselig var det slut.

- I vores lille kantine var der dækket op med champagne, øl og snacks – og drikkevarer uden alkohol for os, der skulle videre på teatret. Det var meget vemodigt, men vi håber, vi skal lave flere sæsoner, så vi sagde på gensyn. Og nu glæder vi os rigtig meget til at se de syv afsnit, vi sammen har lavet til sæson 3, siger Amalie Dollerup, som helt privat har fået et særligt forhold til Amanda.

- Jeg reagerer på navnet Amanda nu – også uden for settet. Hvis folk siger navnet, vender jeg mig om, tilstår Amalie Dollerup med et smil.

Læs mere: Amalie Dollerup glad for seernes begejstring

Læs mere om: