Tirsdag, 29. marts 2022 — af Karina Didriksen

Amalie Dollerup om nyt job: Derfor havde jeg sommerfugle i maven

Amalie Dollerup.
Amalie Dollerup.
Foto: Søren Lamberth
”Badehotellet”-stjernen Amalie Dollerup fik sammen med kollegaen Anne Louise Hassing en flot debut på deres nye talkshow om TV 2-serien.

Til tonerne af ”Badehotellet”s titelmelodi gik Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing mandag aften på scenen i Gentofte Kino foran et forventningsfuldt publikum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stjernerne fra den populære TV 2-serie havde premiere på deres helt nye talkshow ”Bag om Badehotellet”, hvor de fortalte sjove anekdoter og fun facts fra kulisserne.

- Jeg synes, det gik godt. Der var en dejlig stemning, og vi havde et glimt i øjet og kunne grine ad hinanden. Anne Louise og jeg havde den pingpong, som vi også har personligt, og jeg håber, at publikum følte, de var i godt selskab med os, siger en lettet Amalie Dollerup til BILLED-BLADET dagen derpå.

Forældrene er fans

Skuespilleren, der er kendt som Amanda i ”Badehotellet”, indrømmer dog også, at der var nerver på inden showet.

- Det er jo en løs form, hvor der skal være en snak, der virker uplanlagt, så vi havde begge sommerfugle i maven. Det er to timer, hvor man er meget på, og hvor man gerne vil give publikum nogle gode historier, så vi giver også meget af os selv, forklarer Amalie Dollerup.

Hendes mor og far sad blandt publikum og var godt underholdt.

- Mine forældre sagde, at de syntes, det hele var fint at høre om, men der er jo altid nogle steder, hvor man kan blive skarpere, lyder det med et smil fra Amalie Dollerup.

Sammen med Anne Louise Hassing og talkshowværten Lukas Birch skal hun nu på turné rundt i landet med ”Bag om Badehotellet”.

Foto: Søren Lamberth

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden