Mandag, 7. februar 2022 — af Karina Didriksen

Badehotellets Amanda afslører: Derfor fik hun barn med tyskeren

Anton Rubtsov og Amalie Dollerup i "Badehotellet".
Anton Rubtsov og Amalie Dollerup i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I sæsonpremieren på ”Badehotellet” blev det afsløret, at hotelbestyreren Amanda har fået en datter med den tyske løjtnant Uwe Kiessling.

Mandag aften åbnede Amanda atter dørene til ”Badehotellet”, og meget er sket, siden vi sidst så den arbejdsomme hotelbestyrer og hendes gæster.

Sæson 9 af ”Badehotellet” af sprunget fire år frem i tiden til 1945, og Amanda er blevet mor til datteren Frida på 3 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allerede i første afsnit blev spændingen udløst om, hvem der er far til den lille pige – nemlig den tyske løjtnant Uwe Kiessling, som Amanda havde et kort forhold til i 1941.

Det er dog en hemmelighed, som hun deler med sine forældre, hr. og fru Madsen, og til gæsterne fortæller hun, at faren til barnet er en svensk mand, som bor i Göteborg.

- Det er en historie, som hendes forældre har fundet på. Som hendes far siger ”vi siger det jo for at hjælpe dig”. Men Amanda er bare så retfærdighedssøgende og vil have, at sandheden skal frem, så det huer hende ikke, fortæller Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

Sendt til Østfronten

Under krigen var det ilde set at være sammen med en tysker, men alligevel valgte Amanda at beholde barnet.

- Amanda skulle tage beslutningen om at ville have barnet, selv om hun vidste, at hun nok ville blive kaldt for tyskertøs, når krigen var slut, siger Amalie Dollerup.

Den 35-årige "Badehotellet"-stjerne har en logisk forklaring på, hvorfor Amanda valgte at få løjtnantens barn.

- Fordi hun elsker ham. Der er ikke så meget andet at sige, lyder det med et smil fra Amalie Dollerup.

I sæson 8 blev Uwe Kiessling sendt til Østfronten, og Amanda ved derfor ikke, om han stadig er i live, eller om han en dag kommer til at møde sin datter.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden