7. mar. 2022
Af Karina Didriksen

Amandas rørende gensyn med løjtnanten: Derfor blev vi snydt for et kys

Uwe Kiessling og Amanda i "Badehotellet".
Uwe Kiessling og Amanda i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
I afsnit 5 af ”Badehotellet” blev Amanda endelig genforenet med sin tyske løjtnant for en kort stund, men desværre måtte seerne kigge langt efter kys eller kram.

Nu får vi endelig et kys, var der sikkert mange ”Badehotellet”-fans, som tænkte, da Amanda blev genforenet med sin elskede løjtnant Kiessling i sidste afsnit af sæson 9.

Men ”Badehotellet” måtte skuffe seerne, for der var hverken store kærlighedserklæringer, kys eller kram mellem Amanda og Uwe, som ikke havde set hinanden i fire år.

- Der er flere, som har skrevet til mig ”hvorfor kyssede de ikke?”. Det vidste jeg jo ikke, da vi optog scenen, siger Amalie Dollerup til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Men jeg tænkte faktisk det samme, da jeg stod der, og vi lavede prøver på scenen. Jeg tænkte ”hvorfor kaster Amanda sig ikke i hans arme?”.

https://imgix.billedbladet.dk/_dsc1457bund.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Det var en anden tid

Den rørende scene i flygtningelejren blev optaget i Risby Studierne i december, og her fik Amalie Dollerup en forklaring på, hvorfor Amanda og Uwe ikke måtte kysse.

- Vores instruktør sagde, at det var en anden tid dengang, og at Amanda står et sted, hvor hun kun har fået lov til at få to minutter med Uwe. Hun skal nå at sige en masse ting, og derfor bliver det lidt praktisk, fortæller hun og fortsætter:

- Amanda har allermest lyst til at kaste sig i hans arme, men der er noget andet, som er vigtigere, og det er at få fortalt om hans datter på en ordentlig måde, så han ikke løber skrigende bort. Det er hendes fokus og grunden til, at hun ikke bare siger ”åh skat”. Det er i hvert fald min forklaring.

Fik en kort afsked

Selv om Amalie Dollerup havde håbet på et lille kys, så kan hun også godt forstå, hvorfor scenen sluttede, som den gjorde.

- Amanda har ikke tiden med sig, og det er jo forfærdeligt, at de ikke har set hinanden i fire år, og så får de så kort tid sammen, siger skuespilleren og tilføjer:

- Men på en måde er det også fedt, at det ikke er så pussenusset og ”nu fik de hinanden”. Sådan var tiden ikke dengang, og de ulykkelige kærlighedshistorier er nogle gange de bedste og mest interessante.

Læs mere om: