Tirsdag, 14. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Anders Beier fra Bolighaj finder hjem: Sådan kan du gøre ham kunsten efter

Anders Beier
Anders Beier
Foto: TV 2
Tirsdag aften er der tv-premiere på det nye boligprogram "Bolighaj finder hjem" med Anders Beier i spidsen.

Boligprogrammer er populære på tv, og tirsdag aften er der premiere på et helt nyt et af slagsen.

”Bolighaj finder hjem” er titlen på programmet, hvor Anders Beier skal hjælpe førstegangskøbere med den svære disciplin at finde drømmehjemmet til en pris, der er til at betale.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Netop Anders Beier er mester til at se potentiale i alle typer boliger, for det er 18 år siden, han begyndte at købe, renovere og sælge boliger med en fortjeneste.

I ”Bolighaj finder hjem” skal han hjælpe de medvirkende med at gøre ham kunsten efter. Han kommer med gode råd og hjælper med at finde den optimale bolig, men det er deltagerne selv, som for egne penge skal stå for byggeprojektet.

Forud for sæsonpremieren kommer Anders Beier på TV 2.dk med sine bedste råd til de, der overvejer at spekulere i ejendomme.

1: Hvis man kan finde et erhverv og få lov til at konvertere det til bolig, så kan det ofte være en god forretning. Det er dog sjældent, at man kan få lov til at konvertere erhverv på gågader og områder med mange andre butikker. Ligger der derimod erhverv i boligområder, kan der være gode chancer for at få lov af kommunen.

2: Hvis man kan lave en klassisk et-værelseslejlighed om til en to-værelseslejlighed, kan der tit være en fin fortjeneste at hente. Ofte kan køkkenet rykkes ind i stuen, og køkkenet kan på den måde laves om til et værelse.

3: Man skal huske at medregne omkostninger ved et køb og salg udover byggeomkostningerne. Her skal man regne på udgifter til tinglysning, liggetidsomkostninger og gensalgsomkostninger. Som tommelfingerregel vil de omkostninger være tre procent af købsprisen for tinglysning og gensalgsudgift, og 3 procent om året for liggetidsomkostninger (grundskyld samt andre faste udgifter).

Der er premiere på ”Bolighaj finder hjem” på TV 2 Fri tirsdag aften klokken 20.40.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden