Søndag, 5. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Nyhed får Lene Beier til at juble: Bliver kollega med kendt dansk skuespiller

Lene Beier
Lene Beier.
Foto: Hanne Juul
Tilbage i november kunne Lene Beier fortælle, at hun var blevet ambassadør for AskovFonden. Nu får hun selskab af en yderst kendt skuespiller.

Der var glæde at spore på Lene Beiers Instagram-story fredag middag.

Her delte hun nemlig nyheden om, at den kendte skuespiller Pilou Asbæk er blevet en del af ambassadørkorpset hos AskovFonden. En NGO der arbejder professionelt med mennesker, der lever i udsathed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv annoncerede hun sit eget ambassadørskab tilbage i november 2022, og nu er der altså et nyt kollegialt samarbejde på vej, som Lene Beier glæder sig til.

På Instagram har Pilou Asbæk selv offentliggjort, at han fremover skal være ambassadør for AskovFonden. Noget han ikke har prøvet før, men som for ham giver god mening.

I en pressemeddelelse fortæller han, at han har valgt at blive ambassadør for AskovFonden, fordi han mener, at de er ambitiøse på samfundets vegne.

- Jeg kan godt lide det værdisæt, at de i fonden er optagede af at gøre en forskel for det enkelte menneske, for via det enkelte menneske kan du gøre en forskel for de flere. Derudover kan jeg godt lide, at AskovFonden ikke nødvendigvis jagter den nemmeste, mest åbenlyse løsning på samfundets problemer, men først gennem grundig research indsamler viden, indsigt og oplysning, som kan ændre det, der måtte ønskes. Det kræver nemlig hårdt arbejde, hvis noget grundlæggende skal nyhed får ændres, både i et samfund såvel som i et menneske, fortæller han.

Pilou Asbæk
Pilou Asbæk.
Foto: Stine Heilmann

Målet for ham med samarbejdet er, at han gerne vil være med til, at give de mennesker, der er udsatte, en stemme i samfundet. Særligt unge, der har haft en svær start i livet, vil han stille sin erfaring til rådighed for. Han tror nemlig på, at vi alle vokser, når andre tror på os, og ønsker os det bedste.

- Vi har brug for relationer – unge med ældre og ældre med unge på tværs af religion, etnicitet og seksualitet, for det er i mødet os imellem, at den her verden bliver relaterbar, at vi finder vores fællesnævnere… at vi finder vores stemme, siger han i en pressemeddelelse.

Udover Lene Beier og Pilou Asbæk er tv-vært og tidligere balletdanser Cecilie Lassen også ambassadør for AskovFonden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden