4. maj. 2021
Af Karina Didriksen

Anders Breinholt på tur med Fotovognen: Sådan gik det

Anders Breinholt.
Anders Breinholt.
Foto: Mark Balstrup/TV 2
”Natholdet”-værten Anders Breinholt har været i praktik hos Anders og Vibeke fra ”Fotovognen” på TV 2, og det kom der en morsom video ud af.

I ”Natholdet” har Anders Breinholt flere gange vist underholdende klip fra TV Midtvest-programmet ”Fotovognen”.

Det flytter fra tirsdag d. 4. maj over på hovedkanalen TV 2, hvor der vil blive sendt fire afsnit med et sammenkog af de bedste scener fra ”Fotovognen”.

Anders Breinholt synes selv, at det jyske lokalprogram er utroligt morsomt – faktisk så meget, at han for to år siden spurgte værterne Anders og Vibeke, om han måtte komme i praktik hos dem.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_tv_midtvest_tv_2_bund.jpg
Foto: TV Midtvest/TV 2

Svært at være i praktik

Det endte med, at Anders Breinholt blev praktikant for en dag på ”Fotovognen”, og optagelserne blev senere vist i hans eget program, ”Natholdet”.

Turen gik til den lille by Øster Assels på Mors, og her kom den garvede tv-vært ud for lidt af hvert. Han fandt ud af, at det er svært at gøre Anders og Vibeke kunsten efter, når man skal få fremmede mennesker i tale.

- Han er jo københavner - og det kan han ikke løbe fra. Han snakker altså mere, end vi gør, han er lynhurtig i replikken, og han stiller mange og lange spørgsmål. Men sådan er det jo. Jeg tror, han var lidt forbavset over, hvor nemt det er få folk i tale, har Vibeke udtalt til TV Midtvest.

Hvis du har lyst til at se det sjove klip med Anders Breinholt i ”Fotovognen”, så kan du klikke her.

Læs mere om: