Søndag, 26. september 2021 — af John Lautrup

Anders Gerner Frost: Jeg drømmer om at åbne et spisested

Anders Gerner Frost
Anders Gerner Frost
Foto: Martin Høien
Anders Gerner Frost, som på tv gætter huspriser sammen med Peter Ingemann og Claus Dreyer, vil gerne sprede sin madglæde i egen restaurant.

Anders Gerner Frost fra "To ens - med Ingemann" er en mand med mange jern i ilden. Udover at være ejendomsmægler er han borgmester i Gribskov Kommune, driver en bagerforretning i Tisvildeleje, optræder på tv.., og nu drømmer han om at putte endnu et jern i ilden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han kunne godt tænke sig at åbne en restaurant. Og han vil selv stå bag gryderne. Det gør han i forvejen derhjemme, hvor italiensk mad er det foretrukne.

– Og jeg vil gerne blive rigtig god til at lave pasta. Jeg kan godt lave pasta, men det tager tid og er lidt bøvlet. Man står der og fedter rundt. Det er svært. Så jeg kunne godt tænke mig at blive sådan professionelt god til at lave en ravioli, der sidder lige i skabet. Så man kunne sælge det ovre i bageren, smiler Anders Gerner Frost, som kun bor en god kanelstangs længde fra sin bagerbutik i nabohuset.

Hans madglæde er nærmest medfødt. Hans forældre drev i mange år både restaurant og cateringfirma på Frederiksberg. Drømmen om en restaurant er reel nok, men han forhandler stadig med sin kone og mæglerkompagnon, Stine Gerner Frost, om det betimelige i at etablere endnu en forretning.

Hun synes, de har rigeligt, men han har allerede taget tilløb ved at navngive bagerbutikken "Brød & Vin", få alkoholbevilling og gøre det til et sted, som også er café med lette frokostanretninger på menukortet.

- Ja, der tog jeg lidt fusen på hende, smiler han.

Læs stort hjemme-hos-interview med Anders Gerner Frost i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 30. september.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden