Anders Langballe: Jeg er blevet skilt

Anders Langballe

Anders Langballe

Foto: Hanne Juul
Anders Langballe udgiver på mandag bogen "Forfra" om sin kamp for at komme tilbage til livet efter to blodpropper i hjernen. Undervejs led hans parforhold skibbrud.

Anders Langballe, 44 år, TV 2s tidligere politiske redaktør, har været igennem nogle omtumlede år, efter at han i 2018  blev ramt af to blodpropper i hjernen. Først røg jobbet, og nu er også 18 års samliv med kæresten, Anette Sønderby, forbi. 

Forholdet kunne ikke længere modstå den nedslidning, som Anders Langballes sygdomsforløb har udsat det for. De har sammen børnene, Laurits, 14 år, og Kirstine, 11 år, som de deler fifty-fifty.

- Vi har det fint og godt og kan finde ud af tingene. Desværre er børnene jo blevet tvunget til at have to hjem, og den situation ville jeg have givet min højre arm for ikke at byde dem. Men jeg ved også, at det ikke ville være godt for dem, hvis vi forsøgte at skabe en tilværelse, som ville være falsk, siger Anders Langballe.

– Det har været vildt nedslidende at være igennem det, vi har været igennem. For hele familien, for børnene, for Anette, for mig, for vores forældre og venner. For alle. Helt vildt hårdt. Og vi har ikke haft overskud til at bearbejde meget af det, vi har stået igennem, erkender han.

Anders Langballe udgiver på mandag bogen "Forfra". Heri fortæller han om det vanvittige arbejdspres, der ledte frem til hans kollaps den 19. november 2018. Og han fortæller om sin kamp for at komme tilbage til livet. 

Men allerede i dag, torsdag den 22. april, kan du i det nye nummer af BILLED-BLADET læse stort interview med Anders Langballe. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden