Torsdag, 19. marts 2020 — af John Lautrup

VIDEO: Anders Langballe efter blodpropper - Sådan er mit liv nu

Anders Langballe, TV 2s tidligere politiske redaktør, kæmper stadig med efterveerne af de to blodpropper, der var ved at slå ham ihjel i november 2018.

Anders Langballe, 43 år, var tæt på at arbejde sig selv ihjel som politisk redaktør på TV 2. 15 måneder efter at han blev ramt af to blodpropper i hjernen har han lært en hård lektie. Han skal arbejde mindre og være mere til stede for sin familie, kæresten Anette Sønderby og deres to børn, Kirstine på 10 år og Laurits på 13 år. 

– Nu prøver jeg at være der for dem. Jeg tror, jeg har spillet mere Uno med min datter det seneste halve år, end jeg har gjort de foregående ti. Jeg håber og tror, at de alle tre vil sige, at vi har et meget bedre familieliv i dag, siger Anders Langballe, som er skiftet til et mindre krævende job som kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer.

I årevis var han politisk redaktør på TV 2 og chef for 20 medarbejdere. Samtidig var han almindelig journalist på gulvet og stationens primære kommentator, når dagens politiske historie skulle udlægges for seerne. Han var ”på” 24-7. Fra mandag til søndag. Altid parat til at springe til. Altid med en sendevogn holdende klar i indkørslen, eller hvor han nu befandt sig til familiefester eller andet.

– Mit arbejde betød sygeligt meget. Hele vores familie var bygget op om mit arbejde. Det stod over alt. Når jeg en sjælden gang var hjemme, så holdt der en sendevogn fra News ude på parkeringspladsen. Og så timede vi frikadellerne med 19 Nyhederne, så jeg kunne nå ud og lave et indslag og så tilbage til bordet igen. Men jeg har jo ikke været til stede. I ti år var mit liv simpelthen i ubalance, fortæller Anders Langballe, som stadig kæmper med efterveerne af sin hjerneskade og ikke kan være sikker på, at han kommer hundrede procent tilbage til, hvor han var før.

Læs stort interview med Anders Langballe i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 19. marts. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden