9. mar. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Ankerstjerne om koks i X Factor: Folk må gerne synes jeg er en kæmpe hat

Sofie Linde, Lars Ankerstjerne
Sofie Linde, Lars Ankerstjerne
Foto: Dan Mariegaard
En misforståelse mellem Ankerstjerne og Sofie Linde betød, at han fik præsenteret den forkerte deltager. Nu forklarer de, hvad der gik galt.

Det andet ”X Factor”-liveshow bød på masser drama og måske også i en lidt anden form, end Ankerstjerne og Sofie Linde havde ønsket sig.

De to kom nemlig i fokus, da det blev Ankerstjernes tur til at præsentere én af sine unge solister. Han var ikke helt sikker på, om det var Patrick eller Benjamins tur, og han måtte derfor have hjælp fra ”X Factor”-værten.

X Factor: To unge mænd med guitar

- Det er en ung fyr med en guitar, svarede hun.

Men det svar var ikke helt entydigt, idet både Benjamin og Patrick spiller guitar. Og derfor kom Ankerstjerne til at præsentere den forkerte deltager.

- Det første, der kom til mig, da Patrick skulle ind, var, at det var ham med guitaren. Men jeg glemte jo, at Benjamin selvfølgelig også havde en guitar, og at Patrick faktisk ikke havde sin med, forklarer Sofie Linde til BILLED-BLADET efter showet.

Ankerstjerne: Det var synd

Det betød, at Ankerstjerne måtte op på scenen for at rette op på sin fejl.

- Jeg er ny i det her spil. Det kan være, jeg skal have en liste foran mig. Det var i hvert fald synd. Folk må gerne synes, jeg er en kæmpe hat. Det var mest synd for mine deltagere, heldigvis var de super stærke til at komme retur fra det. Sådan er live-fjensyn, forklarer dommeren, der som den eneste fortsat har sine tre deltagere med i konkurrencen.

Læs mere om: