17. aug. 2016
Af af Hanne Rask

Anne Louise Hassing: Øver på Badehotellet og Far til fire

Anne Louise Hassing
Anne Louise Hassing
Foto: Lars H. Laursen
Anne Louise Hassing øver replikker til ”Badehotellet”, samtidig med hun hjælper sønnen Mingus med hans rolle i den kommende ”Far til fire”-film.

- Det går rigtig godt med optagelserne til ”Badehotellet”. Vi har det så sjovt, og har nu været Badehotels-familie i fire år. Det er skønt at have sine kolleger i så mange år, siger Anne Louise Hassing, der har travlt med optagelserne til den populære serie.

Som mor så søn

Så lige nu bliver der rigtig øvet replikker hjemme på matriklen på Amager. Der er nemlig hele to i hjemmet, der har et manuskript at læse. Anne Louises 11-årige søn, Mingus, har nemlig fået rollen som sønnen Ole i den kommende ”Far til fire”-film. Også de optagelser er i gang, så mor og søn hjælper hinanden.

- Det er sjovt, at vi nu begge sidder med hvert vores manuskript og øver replikker, siger Anne Louise Hassing, der kan se frem til at se sønnens præstation, når ”Far til fire på toppen” får premiere i vinterferien 2017, mens ”Badehotellet” er at finde på skærmen i slutningen af 2016 eller begyndelsen af 2017.

LÆS MERE: Badehotellet: Vi har det så dejligt sammen

Læs mere om: