18. jun. 2015
Af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen fejrede 37 års bryllupsdag med sin Anders

Anne-Mette Rasmussen
Anne-Mette Rasmussen kunne den 17. juni fejre, at det var 37 år siden, hun blev gift med Anders Fogh Rasmussen.
Foto: Privat
På sin 37 års bryllupsdag kunne Anne-Mette Rasmussen konstatere, at ægteskabet med Anders Fogh Rasmussen er fyldt med gode oplevelser.

Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen fejrede den 17. juni 37 års bryllupsdag, og den tidligere statsministerfrue, generalsekretærfue, børnehavepæpdagog, "Vild med dans"-stjerne, forfatter, foredragsholder m.v. kunne se tilbage på 37 spændende ægteskabsår.

"Så er det 37 år siden, at brylluppet stod i Kirke Sonnerup kirke og blev fejret på Vibekærgård. - Abraham Lincolns ord passer godt til os: "It's not the years in your life that count, it's the life in your years." Og sikke et liv med masser af oplevelser, men det bedste er vores tre børn og seks børnebørn!", skrev hun på sin Facebook.

I femte sæson af "Vild med dans" blev Anne-Mette Rasmussen for alvor kendt i offentligheden som andet end den daværende statsminister, Anders Fogh Rasmussens, kone.

Stolt Anne-Mette Rasmussen: Barnebarn med i "Sound of Music"

Anne-Mette Rasmussen sagde op

Sammen med Thomas Evers Poulsen dansede hun sig både til en fjerdeplads i programmet og til en plads i manges hjerter.

Jobbet som pædagog blev sagt op, og Anne-Mette Rasmussen dukkede op på skærmen i adskillige underholdningsprogrammer.

I 2009 var hun med i Line Baun Danielsens bog "Verdens bedste mor", og senere har hun selv skrevet bogen "Midt i a ræs", sammen med to andre, og holder i dag foredrag og underviser i Ballrom Fitness på La Santa.

Anne-Mette Rasmussen er dedikeret bedstemor

Og i Bruxelles, hvor hun har boet sammen med sin mand, mens han var generalsekretær i NATO, har hun hvert år med stor succes arrangeret velgørenhedsbal.

Udover at være forfatter og foredragsholder, er Anne-Mette Rasmussen også en meget dedikeret mormor til tre børnebørn og farmor til tre .

Hendes ældste datter Maria, har sammen med sin mand, Jesper Duelund, børnene, Martha, Marcus og Johannes, og sønnen Henrik har sammen med sin kone Kristina har tvillingerne Annelise og Marie, samt datteren Karoline.

Barnebarnet skal spille med i musical

Det ældste barnebarn, Martha, skal spille rollen som Gretl i musicalen "Sound of Music" på Det Ny Teater, og Anne-Mette Rasmussen var 2. juni med hende til korprøve.

Somrene nyder Anne-Mette og ægtemanden gennem 37 år, gerne i det franske.

Læs mere om: