Mandag, 3. august 2015 — af af Helle Skram de Fries

Anne-Mette Rasmussen: Nu er jeg også blevet teaterchauffør

Anne-Mette Rasmussen
Anne-Mette Rasmussen er en aktiv mormor, der med glæde kører barnebarnet Martha til prøverne på rollen som Gretl von Trapp i "The Sound of Music".
Foto: Nellie Møberg
Hun har travlt, men børnebørnene vil Anne-Mette Rasmussen have tid til, og i øjeblikket går noget af tiden med at køre det ældste barnebarn, Martha, til teaterprøver på "The Sound of Music".

57-årige Anne-Mette Rasmussen er ikke typen, der braldrer eller praler, men hun forsøger ikke at skjule stoltheden over, at hendes barnebarn, Martha, på seks skal spille et af von Trapp-børnene, Gretl von Trapp, i "The Sound of Music", der får premiere på Det Ny Teater til september.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Det er flot. Martha er den eneste af de medvirkende børn, der slet ikke har prøvet sådan noget før. Alligevel blev hun valgt ud blandt flere hundrede til auditon, siger den stolte mormor til BILLED-BLADET.

Marthas forældre er Anne-Mette Rasmussen og Anders Fogh Rasmussens ældste datter, Maria, og hendes mand Jesper Duelund.

LÆS MERE: Anne-Mette Rasmussen: Hjernen skal også have gymnastik

Anne-Mette Rasmussen afleverer barnebarn

Og mormor Anne-Mette Rasmussen tager livligt del i lille Marthas prøver.

-Ja, jeg er blevet teaterchauffør, fortæller hun med et grin og forklarer, at det er mormor, der kører Martha frem og tilbage fra prøverne.

-Men jeg afleverer hende bare. Vi må ikke komme med ind og se, hvor der øves. Det lokale har ingen af os set. Men vi glæder os helt vildt til premieren. Vi vil naturligvis se stykket, når det er Martha, der spiller med, siger Anne-Mette Rasmussen.

Anne-Mette Rasmussen skal studere teologi

På de fleste roller er der to børn, der skiftes til at spille dem, så Martha Fogh Duelund skiftes med Viktoria Khristiane Bech til at spille Gretl.

Hele familien Rasmussen elsker "The Sound of Music", så der er stor glæde og store forventninger.

Og foruden titlen som teaterchauffør har Anne-Mette Rasmussen også titlerne foredragsholder, forfatter, danseinstruktør, pædagog – og fra 1. september også teologistuderende på Københavns Universitet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden