26. nov. 2021
Af Karina Didriksen

Asta Björk: Sådan går det med min kæreste

Asta Björk og Jonass Jannec Jensen.
Asta Björk og Jonass Jannec Jensen.
Foto: Privat
“Vild med dans”-stjernen Asta Björk bor sammen med sin kæreste, Joness Jannec Jensen.

I februar flyttede “Vild med dans”-stjernen Asta Björk sammen med sin kæreste, Joness Jannec Jensen, i en lejlighed i Kokkedal.

Før boede danseren i København, og hun nyder, at de nu er kommet lidt væk fra storbyen.

- Jeg tror, det var godt for os begge to at komme ud af byen, så det ikke er så trængt. Jonas er fra Haslev, og jeg er fra Island, så vi er begge to vokset op med god plads, fortæller Asta Björk til BILLED-BLADET.

Kæresten har angst

Asta Björks kæreste har endnu ikke haft mulighed for at se hende og Jimilian på dansegulvet, og det er der en god grund til.

- Jonass har noget angst, men han er ved at få det bedre. Han har haft det, siden jeg mødte ham, men det tager vi med, og vi var lige ude at spise sammen forleden, fortæller Asta og tilføjer:

- Der er mange ting, vi ikke har kunnet gøre sammen, men vi har også kun brug for hinanden. Det er jo en svær sygdom, men jeg synes, at jeg ser fremskridt.

Han er altid velkommen

23-årige Asta Björk har det fint med, at Jonass ikke har kunnet lave så mange sociale ting sammen med hende.

- Jeg laver mange ting med mine venner, og Jonass kommer, når han kan rumme det, og bliver hjemme, når han ikke kan, forklarer hun og tilføjer med et smil:

- Jeg plejer bare at fortælle ham, hvad jeg skal, og han ved, at han er velkommen.

Fredag aften står Asta Björk selv i finalen i "Vild med dans" med partneren Jimilian, og tiden må vise, om de løber med vindertitlen.

Læs mere om: