21. sep. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Augusta trak sig fra Landmand søger kærlighed: Nu afslører Emil sit eget valg

Melissa, Emil, Bente og Augusta. 
Melissa, Emil, Bente og Augusta.
Foto: TV 2
Emil Bay Mortensen fortæller nu, hvem han ville have sagt farvel til tirsdag aften i "Landmand søger kærlighed", hvis ikke Augusta havde trukket sig fra programmet.

Efter nogle hyggelige dage hjemme hos Emil var det i tirsdagens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” blevet tid til, at landmanden skulle sige farvel til Augusta, Bente eller Melissa.

Men idet han skulle til at give dem den svære besked, afbrød Augusta ham.

Emil var lettet

Hun havde nemlig besluttet at trække sig, fordi hun ikke kunne mærke sig selv, og fordi hun ikke ville tage pladsen fra én, der ville det mere end hende.

- Jeg var overrasket over det, men også lidt lettet må jeg sige, for jeg havde selv tænkt, at det var Augusta, der skulle hjem. Det gjorde det nemmere for mig, at hun valgte mig fra, fortæller Emil Bay Mortensen og uddyber, hvorfor han også selv havde valgt at sige farvel til Augusta, hvis hun ikke var kommet ham i forkøbet.

For forskellige

- Augusta var skidesød, men det var mere på et venskabeligt plan. Vi havde det rigtig sjovt, men jeg tror, vores hverdage var for forskellige, og vi var nok også nogle forskellige steder i livet.

Tilbage på gården er nu Melissa og Bente. Hvem af dem Emil vælger at invitere med på romantisk weekend kan man følge i ”Landmand søger kærlighed på TV 2.

Læs mere om: