Tirsdag, 26. juli 2022 - af Luise Marie Bekker

Bachelor-Helena: Derfor græder jeg til genforeningen

Helena fra "Bachelor".

Helena fra "Bachelor".

Foto: Lotta Lemche/TV 2
Det bliver for meget for Helena at se den sidste roseoverrækkelse.

Tirsdag kan genforeningen i “Bachelor” ses på TV 2 Play.

Her viser værten Petra Nagel Kasper og Helena klippet fra den sidste roseoverrækkelse, hvor Kasper giver Helena sin rose.

Helena får en klump i halsen og kan slet ikke svare.

Faktisk må hun bede Kasper om at tage over.

– Det er vildt at se det klip udefra. Jeg har selv været inden i det, fortæller Helena om sin reaktion til BILLED-BLADET.

– Jeg var snotforvirret og usikker ved den sidste rose. Det var ubehageligt, for jeg stod og analyserede: “Hvor kigger han hen, hvad siger hans kropssprog?”. “Hvad kommer han til at sige til mig.” Og så begyndte han at græde! “Kommer han til at skuffe mig – er det derfor, han græder,” tænkte jeg i situationen.

Helena: Jeg rystede

Det er første gang, Helena ser klippet, og hun kan se, hvor stor en forløsning det var for hende at få rosen, men også den forløsning det var for Kasper at give den.

– Da jeg så det, kunne jeg se, hvor mange følelser, der var i det for ham. Jeg rystede helt. Det var mærkeligt at se, at det var en kæmpe forløsning for ham også. Dér bliver det virkelig sat på spidsen.

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Det er første gang, Helena ser det afgørende klip, men parret har i mellemtiden talt om det nervepirrende øjeblik.

– Vi har ofte efterfølgende talt om, at han havde glædet sig til at fortælle mig det og vise mig alle de her følelser. Det var vildt at se, at han også havde så meget på spil! siger Helena.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden