17. feb. 2020
Af Ulrik Ulriksen

BADEHOTELLET: Danseglad grosserer Madsen fortæller om gylden fortid

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/060_chief1_50_2sl1682_1.jpg
Foto: Søren Lamberth
Til stor 50 års fødselsdagsfest på Bryggen i København var en helt særlig Badehotellet-stjerne på gæstelisten. Efter en varm velkomst fortalte han om sin ret sjove fortid med fødselaren.

Der var gang i den på Islands Brygge i København, da den tidligere ”X Factor”- og ”Toppen af poppen”-profil, Lars "Chief 1" Pedersen, holdt et brag af en 50-års fødselsdagsfest og fik en fødselsdagskrammer af ”Badehotellet”s grosserer Madsen.

Stor fest på Guldsmeden Hotel

Lars ”Chief 1” Pedersen har slået sit navn fast som et af dansk musiks store navne de seneste årtier, og da han fyldte 50 år, blev det fejret med manér på Guldsmeden Hotel.

Kontant grosserer

– Hej du gamle, lød det fra skuespilleren Lars Ranthe, alias ”Badehotellet”s kontante grosserer Madsen, til fødselaren, og så blev der ellers krammet til den helt store guldmedalje.

Lars blev mester

Apropos medalje vandt netop Chief 1 og Lars Ranthe tilbage i 1985 sammen guld ved Danmarksmesterskabet i breakdance, og det mindedes de to kammerater med stor fornøjelse.

To danseglade herrer

De to danseglade herrer var bare teenagere, da de var med i breakgruppen Floormasters og gav den gas i Københavns hotteste ungdomsklub Thomas P. Hejle og mange andre steder.

Læs mere om: